سيدخلف موسوي رييس سازمان صنايع و معادن خوزستان به عنوان سرپرست هيات ژيمناستيك استان معرفي شد.
به گزارش خوزنیوز، ايرج رشدي، دبير هيات ژيمناستيك خوزستان با اعلام اين خبر در گفتوگو با ايسنا اظهاركرد: سرپرست هيات ژيمناستيك استان چهارشنبه گذشته نيز جلسهاي با كادر هيات، مربيان و ورزشكاران استان برگزار كرد.
وي با اشاره به اينكه درصدد هستيم مجمع انتخاب رييس هيات ژيمناستيك استان را نيز برگزار كنيم، گفت: به فدراسيون براي برگزاري مجمع درخواست دادهايم ولي هنوز زماني به اين منظور به ما اعلام نكردهاند.
دبير هيات ژيمناستيك خوزستان با بيان اينكه پس از عدمموافقت برخي مسوولان استان براي سرپرستي هيات، درنهايت رييس سازمان صنايع و معادن عهدهدار اين مسووليت شد، افزود: متاسفانه صداي ما را كسي نميشنود و انتخاب آقاي موسوي نيز به دليل حمايت مالي بهتر و ارتباط قويتر آن با مسوولان ارشد استان بوده است.
وي تصريحكرد: آقاي موسوي قول حمايت يكي از شركتها از تيم ليگ برتري استان در مسابقات كشوري را داده ولي هنوز نام آن را اعلام نكرده است.