گوشت گوساله |
|||
ردیف |
نام محصول |
قیمت واحد کیلوگرم |
مشخصات محصول |
1 |
راسته پاک کرده |
345000 |
بدون چربی همرا با دمار(پوسته سراسری متصل به راسته) |
2 |
ران پاک کرده |
283000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
3 |
سردست پاک کرده |
273000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
4 |
فیله پاک کرده |
440000 |
بدون غده و چربی با صلابت(قوام گوشت) |
5 |
قلم |
33000 |
برش خورده |
6 |
قلوه گاه |
230000 |
بدون چربی و پوست اضافه |
7 |
خورشتی گوساله |
277000 |
قطعه شده (هر قطعه بیشتر از 50 گرم ) |
8 |
گردن |
252000 |
کاملا پاک شده |