تاریخ انتشار: ۰۱ خرداد ۱۳۹۲ - ۱۰:۱۵
کد خبر: ۳۹۶۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شكست سیاست تحریم علیه ایران

گلوبال تایمز می نویسد: تحریم های آمریكا به نام فشار بر دولت ایران نه تنها به نتیجه نرسیده بلكه ملت را به رنج انداخته و برای كشورهای دیگر نیز مشكل ساز شده است.

این روزنامه با اشاره به اینكه تحریم ها به هیچوجه باعث تغییر سیاست ایران در برنامه هسته ای نشده، می افزاید:ایران به عنوان عضو 'ان پی تی' می تواند از حق مشروع خود برای تولید انرژی هسته ای استفاده كند و برنامه های صلح آمیزش را رها نكند.

گلوبال تایمز تصریح كرد، ایران با فشارهای زیادی از سوی غرب در برنامه هسته ای روبروست اما همه می دانند كه هنوز مدركی درخصوص رویكرد این كشور به بخش های نظامی هسته ای یافت نشده است.

این روزنامه با تاكید براینكه ایران كشوری متمدن است و یكی از مهدهای تمدن جهان به حساب می آید، نوشت:طبیعی است كه چنین كشوری با این تاریخ كهن پیشرفت های خود را دستاوردی بزرگ و مایه اعتبار و افتخار ملی بداند.

این روزنامه وابسته به ارگان حزب حاكم چین می نویسد، ظاهرا آمریكا نه می خواهد و نه قادر است درك كند كه نمی تواند علیه كشورهای مستقل با تدابیر تنبیهی عمل كرده و آنها را وادار به حرف شنوی كند .

این روزنامه توصیه می كند كه رهبران آمریكا باید بجای تحریم به دیپلماسی روی آورده و ابزارهای صلح آمیز را برای حل مساله امتحان كنند.

به نوشته این نشریه كسانی كه دست به تحریم دیگران می زنند تاریخ را درك نمی كنند و شكل بندی های سیاسی را متوجه نشده اند .

گلوبال تایمز خاطر نشان می كند، ایران اگر واقعا سعی داشت بمب اتمی بسازد باید محكوم می شد اما آمریكا هرگز هند، پاكستان و اسراییل را كه خارج از ان پی تی هستند و دارای سلاح هسته ای می باشند، تحریم نكرده است.

این روزنامه با انتقاد از سیاست های دوگانه آمریكا می افزاید: این رژیم ها ترسی از تحریم ندارند زیرا آنهاشركای بزرگ نظامی و اقتصادی آمریكا هستند اما كوبا كشور جزیره ای كوچكی كه در حیات خلوت واشنگتن قرار دارد و فاقد سلاح هسته ای است باید به دلیل مقاومت در برابر كاخ سفید طعم تحریم را بچشد.

این روزنامه پرشمارگان چاپ پكن در ادامه با انتقاد از سیاست های مخرب آمریكا علیه ایران آورده است: سیاست تحریم شكست خورده زیرا فقط به زندگی عادی مردم در داخل و خارج از كشورها لطمه می زند.

گلوبال تایمز در پایان به نقل از ' رابرت پاپ ' دانشمند علوم سیاسی آمریكا می نویسد: شواهدی وجود ندارد كه نشان دهد تحریم های آمریكا به اهداف سیاسی مورد نظر واشنگتن نایل آمده باشد.
وی كه درباره تاثیرتحریم های آمریكا در جهان تحقیق می كند ، می افزاید: بیشتر تحریم كنندگان در آمریكا و هر نقطه دیگری از جهان كسانی هستند كه می خواهند یا خود را مطرح كرده و یا خود را از مشكلاتی كه دارند نجات دهند.
مرجع / ایرنا
برچسب ها: سیاست تحریم
captcha
آخرین اخبار