تاریخ انتشار: ۳۱ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۲۱:۲۶
کد خبر: ۳۹۵۹۷
تعداد نظرات: ۳ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگيري سارق به عنف طلاجات در اهواز

رييس پليس آگاهي خوزستان از دستگيري سارق به عنف و کشف 12 فقره سرقت طلاجات در اهواز خبر داد.
 
سرهنگ حفيظ‌الله خواجوي با بيان اين خبر گفت: در پي وقوع چند فقره سرقت طلاجات از افراد مسن در شهرستان اهواز، بلافاصله موضوع در دستور کار کاراگاهان اين پليس قرار گرفت.
 
وي افزود: ماموران پليس، با انجام کار هاي اطلاعاتي و پليسي، مخفيگاه سارق به عنف را شناسايي، و پس از هماهنگي با مقام قضايي، در عمليات غافلگيرانه وي را دستگير کردند.
 
رييس پليس آگاهي خوزستان ادامه داد: سارق دستگير شده در بازجويي فني و تخصصي، به 12 سرقت طلاجات اعتراف و اظهار كرد که پس از شناسايي سوژه‌هايي که به تنهايي در منزل زندگي مي‌کردند، به بهانه‌هاي مختلف وارد منزل آنان شده و با اغفال آنها و پس از خوراندن مايعات آغشته به مواد بيهوش‌کننده، اقدام به سرقت طلاجات آنان مي‌کرد.
 
خواجوي با اشاره به دستگيري 3 نفر از همدستان اين سارق عنوان کرد: متهمان دستگير شده، پس از تشکيل پرونده، جهت سير مراحل قانوني راهي مراجع قضايي شدند.
 

مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار:
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۳
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۳:۳۸ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
0
0
سارق به عنف یعنی چی؟
ناشناس
|
United Arab Emirates
|
۰۸:۴۰ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۱
0
2
با سلام دستگیری خوبه ولی برخورد قاطع مهمتر است.
چند سال پیش از ما یک موتورسیکلت به سرقت رفت دز را گرفتند آوردند در منزل اعتراف کرد ولی 1 هفته بعد دادگاه (!) با یک کارت شناسایی او را آزاد کرد!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
توفیق
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۳ - ۱۳۹۲/۰۳/۰۳
0
0
خسته نباشید
captcha
آخرین اخبار