رئیس کارگروه پسماند مازندران از احداث نیروگاه تولید برق از زباله در آمل خبر داد.
سید عیسی هاشمی حیدری بعد از ظهر شنبه در کارگروه پسماند استان از نهایی شدن قرارداد نیروگاه زباله سوز آمل با پیمانکار مربوطه خبر داد.
وی افزود: با احداث این کارخانه می توان مشکل زباله شهرهای محمود آباد، نور و فریدونکنار به محوریت آمل برطرف شود.
معاون عمرانی استانداری مازندران با بیان اینکه مشکل زباله مازندران از شرایط بحرانی عبور کرده است، گفت: با احداث نیروگاه زباله سوز در استان می توان مشکل زباله شهرهای مختلف را رفع کرد.
هاشمی از تعویض اختیار کردن کارگروه پسماند شهرستان نور، از شهرداری به فرمانداری این شهر خبر داد و گفت: فرماندار نور با برگزاری جلسه پسماند، نسبت به برطرف کردن معضل زباله و شیرابه این شهر تصمیمات لازم را اتخاذ و به کارگروه استان اعلام کند.
آغاز فاز دوم طرح تفکیک زباله از مبدا
مدیرعامل سازمان مدیریت پسماند شهرداری ساری، از آغاز فاز دوم طرح تفکیک زباله از مبدا تولید در ساری خبر داد.
سید رضا گرامیان در ادامه این جلسه اظهار داشت: در فاز دوم طرح تفکیک زباله از مبدا تولید ساری به 30 بخش تفسیم شده است.
وی گفت: برای هر سه بخش یک کانکس را به عنوان محوریت در نظر گرفته شده و این کانکس شامل قسم تهای از جمله محل دپوی زبال و تحویل مواد شوینده به مردم است.
وی افزود: مزیت فاز دو طرح تفکیک زباله از مبدا تولید به فاز یک است حضور فیزیکی به درب منازل و ارتباط مستقیم با مردم سبب مشارکت بیشتر و ارتباط تنگاتنگ بین مجریان طرح و شهروندان می شود
گرامیان از رونمایی دو کتاب در حوزه پسماند به زودی توسط شهرداری ساری خبر داد.
تجمیع اعتراض آمیز مردم شهر نور
فرماندار شهرستان نور با اشاره به اینکه در حال حاضر زباله به معضل اساسی در شهر نور تبدیل شده است، گفت: مردم نور روزانه به نشانه اعتراض از نابسامانی وضعیت زباله در جلوی درب فرمانداری تجمع می کنند.
علی محمد صمدیان اظهار داشت: احداث کارخانه کمپوست زباله جزو مصوبات سفرهای دوره اول دولت به استان بوده استکه با گذشت چندسال از مصوبه هنوز اجرایی نشده است.
وی به احداث سوله میلیاردی برای کارخانه کمپوست نور اشاره کرد و گفت: با توجه به هزینه های هنگفتی که برای احداث سوله کارخانه صورت گرفته با رانش زمین اطراف سوله امکان ریزش کارخانه کمپوست وجود دارد که همچنان معضل زباله در بلا تکلیفی به سر می برد.