مرحله اول ليگ دسته يك دوچرخهسواري جاده كشور روز گذشته به پايان رسيد و ركابزنان خوزستاني به دليل دير رسيدن به محل مسابقه نتوانستند در جايگاه خوبي قرار بگيرند.
خضير حياتي، دبير هيات دوچرخهسواري استان اظهاركرد: سه دوچرخهسوار به اين رقابتها كه در دو بخش تايمتريل انفرادي و استقامت برگزار شد، اعزام كرده بوديم كه متاسفانه به دليل از دست دادن زمان نتوانستند مقامي بهتر از شانزده و هفدهمي در تايمتريل كسب كنند و در بخش استقامت نيز جايگاهي به دست نياورديم.
وي ادامهداد: اگر تيم استان جادهي مسابقه را پيدا ميكرد و از ديگر ركابزنان عقب نميافتاد، حداقل پنجم يا ششم ميشديم. گزارش اين مساله را به فدراسيون نوشتهايم تا در مسابقات آينده اين مشكلات تكرار نشود ولي به هر حال فرصت ما از دست رفته است.
حياتي بيانكرد: مرحله بعد ليگ دسته يك جاده، اول مردادماه برگزار ميشود. پيش از آن نيز مسابقات قهرماني كشور در اواخر تيرماه را پيش رو داريم و برنامهمان آمادهكردن تيم منتخب استان است.