تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۲۰:۱۹
کد خبر: ۳۸۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

طلبه معترض به زمين‌خواري دستگير شد

صبح امروز حوالي سالگرد يك سال بست نشيني عليرضا جهانشاهي (طلبه عدالتخواه سيرجاني) وي به همراه همراهانش توسط افرادي ناشناس دستگير شد.

به گزارش فارس، سايت آزادنگار گزارش داد كه طلبه عدالتخواه معترض به زمين‌خواري در محل تحصن‌اش درضلع جنوبي حرم حضرت عبد العظيم (ع) توسط عده اي ناشناس دستگير شده و تا تنظيم اين خبر هيچ گونه اطلاع ديگري از محل بازداشت وي در دست نيست.

پس از دستگيري وي و همراهانش و انتقال به مكاني نامعلوم درب ورودي خيمه محل تحصن وي نيز مسدود شده است و امكان هيچ‌گونه ورودي به خيمه وي ميسر نيست.

شنيده‌ها حاكي از آن است كه رياست دادگاه ويژه روحانيت مدتي قبل در شهر تبريز نسبت به حركت اعتراضي و مطالبه‌گرايانه اين طلبه عدالتخواه مواضع انتقادي شديدي اتخاذ كرده بود، لذا گمان مي رود دستگيري ايشان و حصر خيمه نيز از ناحيه اين دادگاه صورت گرفته باشد.

گفتني است دادگاه ويژه روحانيت دفعه گذشته نيز اقدام عدالتخواهانه طلبه سيرجاني در اعتراض به زمين خواري را اقدام خلاف شان روحانيت خوانده و دوسال زندان برايش در نظر گرفته بود.

طلبه سيرجاني در اعتراض به زمين خواري هاي صورت گرفته در سيرجان بارها دست به راهپيمايي و تحصن زده كه يكبار نيز بعد از 33 روز راهپيمايي توسط برخي نهادهاي امنيتي دستگير شده و 8 ماه زنداني مي شود كه نهايتا با دستور شفاهي مقام معظم رهبري و تكريم ايشان با عنوان شكرالله مساعيكم وي از زندان آزاد مي‌شود.
captcha
آخرین اخبار