جانشين فرماندهي انتظامي خوزستان از کشف 25 کيلوگرم مواد مخدر روانگردان شيشه، طي دو عمليات مهم در هفته گذشته در استان خبر داد.
سرهنگ عبدالله نظرپور در جلسهاي كه با حضور معاون دادستان دادسراي عمومي و انقلاب اهواز برگزار شد؛ از کشف 25 کيلوگرم مواد مخدر روانگردان از نوع شيشه طي دو عمليات مهم، در هفته گذشته در خوزستان خبر داد.
وي افزود: در اين عمليات که با همکاري سربازان گمنام امام زمان(عج) و پليس مبارزه با مواد مخدر استان انجام گرفت، 6 نفر متهم دستگير و 3 دستگاه خودروي سواري متوقف شدند.
نظرپور، انعکاس رسانهاي اخبار پليس را اساس پيشگيري اجتماعي دانست و گفت: پيشگيري اجتماعي مقدم بر پيشگيري قضايي و انتظامي است.
فرزاد فرهاديراد، معاون دادستان دادسراي عمومي و انقلاب اهواز، نيز از جديت و زحمات شبانهروزي ماموران پليس مبارزه با مواد مخدر خوزستان تقدير کرد و افزود: افرادي که با 30 گرم انواع مواد مخدر هروئين، کراک و شيشه دستگير ميشوند، براي بار اول حبس ابد و براي بار دوم به اعدام محکوم ميشوند.
وي عنوان کرد: رسانههاي خبري، نقش بسزايي در نمايش اقتدار و صلابت پليس و دستگاه قضايي دارند.