تاریخ انتشار: ۲۷ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۳:۱۶
کد خبر: ۳۷۹۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شرط منحرف‌نبودن از نگاه نماینده اصلاح‌طلب

رئيس ‌شوراي مركزي فراكسيون اقليت مجلس با بيان اينكه ادعاي پيروي از مكتب امام(ره) بدون تبعيت از رهبري دروغ است، تصريح كرد: هركسي از مقام معظم رهبري تبعيت نكند، منحرف است.
حجت‌الاسلام حسين هاشميان نماينده مردم رفسنجان و رئيس شوراي مركزي فراكسيون اقليت مجلس شوراي اسلامي در گفت‌وگو با فارس، با بيان اينكه اصلاح‌طلبان واقعي از مكتب امام عدول نكرده‌اند، گفت: اصولگرايان و اصلاح‌طلبان فرزندان امام خميني(ره) هستند.

وي با بيان اينكه اگر كسي انقلاب اسلامي و ولي‌فقيه را قبول نداشته باشد در خط و مكتب امام نيست، خاطر نشان كرد: نمي‌توان كساني را كه انقلاب را قبول دارند و در عمل تابع ولي‌فقيه هستند، منحرف دانست.

نماينده مردم رفسنجان ولايت‌فقيه را ميراث امام راحل دانست و گفت: هر كسي تابع رهبرانقلاب نباشد، منحرف است.

رئيس ‌شوراي فراكسيون اقليت مجلس شوراي اسلامي با بيان اينكه مكتب امام(ره) براي اصلاح‌طلبان واقعي يك اصل پذيرفته شده است، گفت: تبعيت از ولي‌فقيه در مكتب امام(ره) گنجانده شده است و اگر كسي بگويد كه مكتب امام را قبول دارد ولي از رهبري تبعيت نمي‌كند دروغ مي‌گويد.
captcha
آخرین اخبار