سیمبان جوان شوشتری در حال انجام وظیفه در یکی از خیابانهای این شهرستان بر اثر حادثهای جان خود را از دست داد.
صبح امروز سیمبان جوان شوشتری در حال هرس درختان بود که به ناگاه دچار حادثه شد و به دلیل قطع نبودن برق در شبکه جان خود را از دست داد.
بر اساس این گزارش، بسیاری از شاهدان در محل حادثه برای نجات سیمبان جوان تلاش کردند ولی به دلیل قطع نبودن برق در شبکه امکان دخالت برای مردم و متخصصان شرکت توزیع برق شوشتر فراهم نبود.
پیکر سیمبان جوان شرکت پیمانکاری اتفاقات برق شرکت توزیع برق شوشتر به نام «محمدرضا صفارزاده» قرار است عصر امروز به خاک سپرده شود.
خداوند رحمتش کند
لطفا اطلاع دقیقتریدهید ایشان شانزدهم به خاک سپرده شد، ضمنا همراه ایشان نیز دو نفر نیز به کما و فوت منجر شدهو ،،،
لطفا عکس ضمیمه گزارش بکنید
باید مدیرانی که در رعایت ایمنی در حوزه مدیریت خود کوتاهی کرده اند بازخواست شوند تا شاهد تکرار این حوادث تلخ نباشیم