تاریخ انتشار: ۱۷ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۰۹:۵۲
کد خبر: ۳۷۷۵۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
لنکرانی در یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌ جمهوری ثبت‌ نام کرد/ سوابق
کامران باقری لنکرانی داوطلب یازدهمین دوره انتخابات ریاست‌جمهوری، دقایقی پیش وارد ستاد انتخابات وزارت کشور شد و برای کاندیداتوری در ‌‌انتخابات ثبت نام کرد.

پرویز داوودی، محمد سلیمانی، آیت‌الله رجبی، حجت‌الاسلام سیدمحمود نبویان، سید‌محمدرضا حسینی، زهره طبیب‌زاده، حجت‌الاسلام علی مصباح یزدی، علی‌اصغر زارعی، امیرحسین قاضی‌زاده، سیدمسعود میرکاظمی، علی خطیبی، ابوالقاسم جراره، صادق محصولی، حجت‌الاسلام روح‌الله حسینیان و سیم‌فروش، کاندیدای جبهه پایداری را برای ثبت‌نام همراهی می‌کنند.

کامران باقری لنکرانی در سال 1344 در تهران متولد شد. وی یک خواهر و یک برادر دارد. در سال 1349 به علت شغل پدرش به شیراز رفتند. در سال 55 به علت شغل پدرش خانوادگی به آمریکا رفتند و تا سال 56 در آمریکا اقامت داشتند اما به علت مخالفت‌های مادرش به ایران بازگشتند ولی پدرش در آمریکا ماند. لنکرانی در سال  1371  ازدواج کرد و اکنون دارای سه فرزند پسر است.

وی پس از انقلاب فرهنگی و در سال 1361 در اولین کنکور پس از انقلاب شرکت کرد و با رتبه دو رقمی در رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی شیراز پذیرفته شد. در سال 1368 دوره هفت سال پزشکی عمومی را تمام کرد و بلافاصله در آزمون تخصصی با رتبه 1 پذیرفته شد. در سال 1371 با پایان دوره تخصص، در فوق تخصص نیز پذیرفته شد و همزمان به عنوان استادیار به دانشگاه شیراز رفت.

لنکرانی در سال 1373 با 29 سال سن رئیس بیمارستان نمازی شیراز به عنوان بزرگترین بیمارستان جنوب کشور شد و پس از یک سال به معاونت اداری مالی دانشگاه شیراز برگزیده شد.

وی در سال 1375 به دلیل اختلاف سیاسی با رئیس وقت دانشگاه علوم پزشکی شیراز استعفا داد و همزمان با اتمام دوره فوق تخصصی‌اش رئیس گروه داخلی دانشکده پزشکی منصوب شد و در سال 1378 به رتبه دانشیاری ارتقا یافت و در سال 1384 پیش از آغاز دوران وزارتش با تصویب هیات ممیزه استاد تمام و پرفسور شد.

لنکرانی از سال 1370 تا 1380 در تمام  انتخابات‌ها با حکم شورای نگهبان، در هیات نظارت بر انتخابات با عنوان نایب رئیس حضور داشت. در انتخابات مجلس هفتم نیز با حکم آیت‌الله جنتی، بازرس ویژه شورای نگهبان شد.

وی در سال 84 به عنوان جوانترین وزیر دولت نهم از مجلس رای اعتماد گرفت.

لنکرانی در تیرماه 1388، از جمله وزیرانی بود که به انتصاب برخی افراد خاص به سمت معاون اولی رئیس‌جمهور اعتراض کرد. وی پس از پایان دولت نهم، پیشنهاد سفارت و استانداری را نپذیرفت و به شیراز بازگشت تا بر کرسی استادی، پژوهش و طبابت تکیه زند.

مرجع / تسنیم
:
:
:
آخرین اخبار