تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۸
کد خبر: ۳۷۷۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افتتاح بازارچه ماهی و میگو در هندیجان

فرماندار هندیجان از تکمیل و افتتاح بازارچه ماهی و میگوی هندیجان در تیرماه سال‌جاری خبر داد.

بهروز فرج‌الهی اظهار کرد: بازارچه ماهی و میگوی شهرستان هندیجان که نزدیک به دو سال است کار ساخت آن آغاز شده است همچنان در حال پیگیری است.

وی افزود: با اقدامات صورت گرفته و تلاش‌های مستمر 700 میلیون تومان اعتبار برای تکمیل و راه اندازی این پروژه اختصاص داده شده است.

فرماندار هندیجان تصریح کرد: این بازار در هندیجان شمالی مستقر شده و دارای 29 مغازه برای فروش و عرضه ماهی و میگو در شهرستان است.

وی با اشاره به اینکه تکمیل این بازارچه در راستای جذب گردشگر نیر بسیار موثر است، اضافه کرد: با راه اندازی این بازار به‌مراتب علاوه بر رونق اقتصادی و تجاری صیادی، اشتغالزایی خوبی ایجاد خواهد شد.

فرج‌الهی بیان کرد: با توجه به اینکه شهرستان هندیجان دارای بنادر تجاری و صیادی است و در این زمینه مستعد؛ می‌توان با انجام اقداماتی این‌چنینی بیش از پیش در راستای تعالی منطقه گام‌های بلندتری برداشت.

این شهرستان در جنوبی‌ترین نقطه خوزستان قرار دارد و با وجود برخورداری از ظرفیت‌های بالای اقتصادی و تجاری، از محروم‌ترین نقاط استان محسوب می‌شود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار