تاریخ انتشار: ۱۶ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۹:۰۳
کد خبر: ۳۷۷۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بیانیه آیت الله جزایری در محکومیت هتک حرمت مقبره حجر بن عدی

نماینده ولی‌فقیه در خوزستان در بیانیه‌ای تخریب مقبره حجر بن ‌عدی یکی از صحابه پیامبر را برگ سیاهی بر کارنامه ننگین وهابیت قلمداد کرد.

آیت الله سیدمحمدعلی موسوی جزایری طی بیانیه‌ای  بیان کرده است: باردیگر دست پلید استکبار از آستین گروه‌های وهّابی تکفیری بیرون آمده و با هتک حرمت به مرقد شریف و مضجع منیر صحابی جلیل القدر رسول‌الله(ص) و یار باوفای امیرالمومنین(ع) جنایتی بزرگ آفریده و برگ سیاه دیگری بر پرونده ننگین خود افزودند.

وی در ادامه این بیانیه آورده است: جا دارد همه مسلمانان عالم در قبال این خیانت هولناک و امثال آن از قبیل آدمکشی‌های بی‌حساب و کتاب و تعدّی و تجاوز به اعراض و نوامیس مسلمین و تخریب و آتش‌سوزی اموال و ابنیه آنان که روزانه مرتکب می‌شوند، ساکت ننشسته، بلکه فریاد اعتراض سر دهند.

نماینده مردم خوزستان در ادامه این بیانیه آورده است: رسواتر از این جنایت آن است که این اقدام هولناک گروهک‌ها به نام اسلام انجام می‌شوند و این اقدامات خدمتی است خالصانه و خاضعانه به اردوگاه صهیونیسم و در جهت تضعیف جبهه اسلام و مسلمین، و بدتر آنکه با منصوب نمودن خود به اسلام چهره پاک و مقدس اسلام را در انظار جهانیان کریه و مخدوش نموده و ضربه بزرگی به حیثیت آن وارد می‌کنند.

جزایری افزوده است: بر همه مسلمانان عزیز و غیور از شیعه و اهل سنت لازم است آنان‌ را مطرود و محکوم کنند و از جمع خود برانند و ماهیت پلید آن‌ها را افشاء نمایند تا اسلام عزیز بیش از این در افکار عمومی مردم دنیا مخدوش نشود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار