رييس انجمن بيماران MS خوزستان گفت: داروخانه امام صادق (ع) اهواز داروي "سينووكس" را به صورت رايگان و داروي "رسيژن" را به صورت نيمبها به بيماران مبتلا به MS ارائه ميدهد و به اين ترتيب بخشي از مشكلات اين بيماران براي تامين دارو حل شده است.
به گزارش خوزنیوز،دكتر نسترن مجدينسب در گفتوگو ایسنا،اظهار كرد: در حال حاضر انجمن MS خوزستان 945 بيمار را تحت پوشش دارد كه بيشتر آنها هم جوان هستند.
وي با بيان اينكه تعداد خانمهاي مبتلا به MS يهبرابر بيشتر از مردان است، افزود: برخي افراد مبتلا به MS دوست ندارند شناخته شوند و به همين دليل به انجمن مراجعه نميكنند؛ برخي ديگر نيز محدود به بستر هسند و شناسايي و كمك به آنها بسيار دشوار است.
مجدينسب با بيان اينكه بسياري از بيماران مبتلا به MS براي تهيه دارو با مشكل مواجهاند، تصريح كرد: با همكاري انجمن داروي "سينووكس" به صورت رايگان در داروخانه امام صادق (ع) اهواز توزيع ميشود. داروي "رسيژن" هم به صورت نيمبها در اين داروخانه عرضه ميشود.
رييس انجمن بيماران MS خوزستان با بيان اينكه هزينه درمان بيماران بسيار زياد است، خاطرنشان كرد: بيماران اهوازي ميتوانند با مراجعه به انجمن از خدماتي مانند آبدرماني و فيزيوتراپي به صورت رايگان استفاده كنند، اين در حاليست كه بيماران شهرستاني به اين امكانات دسترسي ندارند و مجبور به پرداخت هزينههاي بسيار هستند.
وي تاكيد كرد: علت بيماري MS هنوز مشخص نشده است، ولي بر اساس تجربه ميتوان گفت كه استرس و اضطراب از عوامل ايجادكننده اين بيماري است.