تاریخ انتشار: ۱۵ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۳:۲۱
کد خبر: ۳۷۵۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
افزایش نرخ مکالمه با تلفن ثابت
رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران با بیان اینکه یکسان سازی کدهای استانی، کاهش درآمد برای مخابرات به همراه خواهد داشت، گفت: بر اساس موافقتنامه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، مخابرات این مبالغ را از مشترکان وصول خواهد کرد.

سید مصطفی سیدهاشمی امروز در مجمع عمومی عادی سالیانه صاحبان سهام شرکت مخابرات ایران با اشاره به طرح یکسان سازی کدهای استانی تلفن ثابت که به نفع مشترکان بوده و تاکنون در برخی استانها مانند تهران و اصفهان اجرایی شده است، گفت: یکسان سازی کدهای استانی ضرر فاحشی در درآمد مخابرات خواهد داشت و بر این اساس قرار است این مبلغ از محل تامین همسان سازی کدینگ و نگهداری از مشترکان وصول شود.

این دستورالعمل از طرف وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات به شرکت مخابرات ایران ابلاغ شده است.

وی با بیان اینکه تاکنون این مبلغ از مشترکان تلفن ثابت دریافت نشده است، خاطر نشان کرد: به زودی بر اساس این دستورالعمل در هر استانی که هم کدی تلفن ثابت انجام شود این مبلغ از مشترکان دریافت خواهد شد.

سید هاشمی همچنین در مورد نرخ تعرفه تلفن ثابت که پیشنهاد آن را به شورای رقابت ارسال کرده اند، گفت: سال گذشته شورای رقابت با افزایش 10 درصدی نرخ مکالمات تلفن ثابت بابت هر پالس مکالمه مبلغ 51.3 ریال در نظر گرفت اما امسال با توجه به ارز 3500 تومانی و تورم 42 درصدی شاهد هزینه های دو برابر در مخابرات ایران هستیم که برای تامین این هزینه ها تعرفه های جدیدی را به شورای رقابت پیشنهاد داده ایم.

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران ادامه داد: امسال با تحلیل جامع و مقایسه با سایر کشورها فرمول جدیدی برای تعرفه تلفن ثابت در نظر گرفته ایم و توانسته ایم بر افکار تصمیم گیران تاثیرگذار باشیم.

وی افزود: نرخ های جدید مکالمات تلفن ثابت ظرف چند روز آینده به عدد و رقم و بر اساس فرمول جدید ابلاغ خواهد شد و با این وجود قسمتی از هزینه های مخابرات را جبران خواهیم کرد.

سید هاشمی گفت: ایران از میان 196 کشور پایین ترین نرخ مکالمات تلفن ثابت را دارد و هم اکنون با توجه به هزینه های ناشی از سرمایه گذاری و جاری و عمرانی شرکت چنانچه تعرفه های قبلی باقی بمانند این شرکت متضرر خواهد شد.

وی تغییر نرخ مکالمات پایه تلفن همراه را نیز به نفع شرکت مخابرات ایران عنوان کرد و گفت: با این تغییر نرخ با کاهش درآمد مواجه نخواهیم شد و این در حالی است که نرخ پیشنهادی ما برای مکالمات پایه تلفن همراه 535 ریال بود که سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با نرخ 515 ریال موافقت کرد.

رئیس هیات مدیره شرکت مخابرات ایران از تخصیص سهام ترجیحی کارکنان این شرکت با نظر هیات مدیره و سازمان خصوصی سازی خبر داد و گفت: دریافت مجوز آزادسازی سهام ترجیحی کارکنان شرکت مخابرات ایران در دستور کار این شرکت قرار گرفته است.

وی سرمایه گذاری بلند مدت این شرکت را مبلغ یک هزار و 780 میلیارد تومان عنوان کرد که 222 میلیارد تومان آن از طریق سرمایه گذاری شرکت های وابسته ، 10 میلیارد تومان آن بابت خرید اوراق مشارکت و 1553 میلیارد تومان آن مربوط به سپرده گذاری در بانک ها بوده است.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار