كاپيتان تيم فوتبال فولادخوزستان گفت: از چند تيم بالاي جدولي ليگ برتر پيشنهاد دريافت كردهام ولي فولاد را دوست دارم و در اين تيم ميمانم.
به گزارش خوزنیوز، بختيار رحماني اظهاركرد: خوشبختانه تيم در شرايط خوبي قرار دارد و تمرينات فوقالعادهاي هم داشتهايم و آماده هستيم تا در يك بازي زيبا مقابل استقلال سه امتياز بازي را كسب كنيم.
وي ادامهداد: استقلال تيم بزرگي است كه تا به امروز در جريان بازي قرار داشته است و از آمادگي خوبي نيز برخوردارند ولي ما هر 20 روز يكبار، مسابقه ميدهيم اما با اين وجود به برنامه سازمان ليگ احترام ميگذارم.
هافبك تيم فوتبال فولادخوزستان اضافهكرد: ما تمام تلاشمان را ميكنيم تا به هدفمان كه همان پيروزي در ديدار با استقلال است، دست پيدا كنيم به همين دليل هواداران بايد بيايند و كمكمان كنند.
وي افزود: از هواداران انتظار دارم كه با حضور در ورزشگاه، سكوها را پر كنند و اجازه بدهند طبق قانون فقط 10 درصد از سكوها در اختيار تماشاگران استقلال قرار بگيرد.
تيم فوتبال فولادخوزستان در هفته سيوسوم رقابتهاي ليگ برتر فوتبال كشور از ساعت 18 روز يكشنبه (15 ارديبهشتماه) در ورزشگاه تختي اهواز به ديدار استقلال تهران ميرود.