تاریخ انتشار: ۱۴ ارديبهشت ۱۳۹۲ - ۱۰:۵۵
کد خبر: ۳۷۳۳۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
نوه پالاني نيستم اگر انتخابات‌ را تحريم نکنم
کیهان در ویژه های خود نوشت:

دفعه قبل که قيامت کرديد براي هفت پشت ما کافي است!

يک پايگاه اينترنتي وابسته به اعضاي متواري حزب مشارکت، مدعيان حمايت از خاتمي و نامزدي او را به طنز گرفت.
«نداي سبز آزادي» در تحليلي آميخته به طنز خود نوشت: فعلا فشارها روي آقاي خاتمي زياد است که بيايد براي نامزدي. ايشان هم هي به تلميح و تصريح مي‌گويد که اگر بيايد از همان مرحله تاييد شوراي نگهبانش مشکل دارد تا الي آخر. جماعت فشارآور هم مي‌گويند شما بياييد ما پشت شما ايستاده‌ايم. يک جوري هم مي‌گويند که انگار اگر شوراي نگهبان، خاتمي را رد صلاحيت کند آنها خاک فلسطين را به توبره مي‌کشند.

اين نوشته مي‌افزايد: آقاي خاتمي که طفلکي ماخوذ به حياست رويش نمي‌شود بگويد همانقدر که پشت آقاي موسوي ايستاديد براي هفت پشت هر دو تاي ما (چهار پشت شما و سه پشت آقاي خاتمي) بس است! تازه اين حجم از پشت شما ايستادن در حالي بود که شما از همان نيمه شب برگزاري انتخابات شجاعانه ايستاديد و تا به حال تسليم نشديد و تاکيد مي‌شد که موسوي دستگير بشه ايران قيامت ميشه.

نداي سبز همچنين با به تمسخر گرفتن ادعاي فتنه‌گران درباره تقلب و... نوشت: تازه سد شوراي نگهبان که رد شود مکافات تبليغات فرا مي‌رسد و ابزارهايي که يکسره دست حکومت است. بعد نوبت به برگزاري انتخابات و حمله به ستادها و کمبود تعرفه‌ها و اينها مي‌رسد.

بعد محشر شمارش آرا زير نظر نمايندگان شوراي نگهبان و بسيج و سپاه و وزارت کشور است. همه اينها که با انداختن يه تومن به آش، به خير خوشي تمام شود نوبت تجميع آرا در ستاد انتخابات وزارت مي‌شود که قبلا يک بار 8 ميليون راي را دستکاري کرده‌اند و الان که خبره هستند بعيد است دستشان با کمتر از ده دوازده ميليون گرم شود(!)

يادآور مي‌شود باندهاي فتنه‌گر مدعي تقلب 11 ميليوني در انتخابات سال 88 هرگز توضيح نداده‌اند که با چه رويي مي‌خواهند به صحنه برگردند و مجددا دعوت به حضور در انتخابات کنند؟ اين در حالي است که اصل ادعاي تقلب نيز صرفا اسم رمز براي انجام پروژه از پيش طراحي شده آشوب و ساختارشکني بود به نحوي که از دل اين فتنه‌گري حمله به مقدسات اسلامي پديد آمد. در اين زمينه نيز دست‌اندرکاران فتنه و از جمله کساني مانند خاتمي جزو مجرمان و خيانتکاران اصلي هستند که فضا را براي ميدان‌داري گروهک‌هاي ورشکسته ضد انقلاب فراهم کردند.
     
نوه پالاني نيستم اگر انتخابات را تحريم نکنم!

فرزند و نوه دو ديکتاتور کودتاچي در ايران خواستار تحريم انتخابات رياست جمهوري شد.
رضا ربع پهلوي فرزند محمدرضا پهلوي و نوه رضا خان ميرپنج (پالاني) است که به واسطه کودتاي انگليسي سوم اسفند 1299 و کودتاي انگليسي- آمريکايي 28 مرداد 1332 به ملت ايران تحميل شدند و بالغ بر 50 سال انتخابات و جمهوريت و حاکميت مردم بر سرنوشت خويش را تعطيل کردند. او در مصاحبه با روزنامه لوموند خواستار تحريم انتخابات شده و علت آن را عدم امکان تغيير رژيم توصيف کرده است!
ربع پهلوي گفته است: نمي‌توان در رژيمي که صلاحيت نامزدها را بررسي مي‌کند و برخي اعضاي جنبش سبز در بازداشت هستند، از انتخابات واقعي صحبت کرد.

وي همچنين خواستار تشديد تحريم‌ها عليه ملت ايران شد و درباره اين سؤال که «آيا بازگشت به سلطنت را آرزو داريد؟» گفت: امروز آرزويم اين است که نقش متحد کننده را در اپوزيسيون بازي کنم [اما] اگر يک سلطنت مشروطه مانند اسپانيا بخواهند، چرا که نه.
يادآور مي‌شود شاهزاده ناکام پهلوي به هنگام آشوبگري فتنه‌گران در سال 1388 تصريح کرده بود من و موسوي و کروبي و اصلاح‌طلبان در يک تقاطع به هم رسيده‌ايم.

حيرت نشريه آلماني از ميزان وقاحت دولت آمريکا

يک نشريه آلماني، گزارش‌هاي سالانه آمريکا درباره وضعيت حقوق‌بشر در ديگر کشورها را وقيحانه خواند.
نشريه يونگه‌ولت نوشت: پس از يک دهه از دست رفته در عرصه سياست خارجي، بعبارت ديگر پس از شکست آمريکا در انديشه و نقشه «خاورميانه بزرگ»، اينک واشنگتن براي تحکيم هژموني سياسي و نظامي خويش بر آسيا، بر تلاش خود مي‌افزايد. آمريکا مي‌کوشد تا با چشم‌بندي گزارش درباره حقوق‌بشر به جهانيان چنين وانمود کند که گويا در موضع اخلاقي برتر قرار دارد.

اين تحليل مي‌افزايد: واشنگتن رياکارانه و با قيافه حق به جانب خود را بر مسند قضاوت درباره 190 کشور ديگر جهان مي‌نشاند، در حاليکه وقتي موضوع حقوق ‌بشر در خود آمريکا مطرح مي‌شود ناگهان «از هر دو چشم نابينا مي‌شود» و در اين مورد حتي يک کلمه گفته نمي‌شود.
در ادامه اين گزارش تحليلي آمده است: ده‌ها سال است که آمريکا به خود اجازه مي‌دهد در گزارش ساليانه حقوق‌بشر، درباره ديگر کشورها به قضاوت نشسته و با چهره‌اي حق به جانب خطاهاي کشور خود را نبيند.

 نديدن خطاهاي خود به علت مغزشويي طولاني مدت و نظام‌مند امکان‌پذير است. بيشتر آمريکايي‌ها معتقدند که ايالات متحده آمريکا پيوسته در جانب فرشتگان مي‌جنگند براساس همين باور آمريکا را ملتي استثنايي با رسالت ويژه مي‌دانند که آزادي و دموکراسي را براي جهان -به شيوه آمريکايي- حتي با بمب و نارنجک به ارمغان مي‌آورد.

 بعد از پايان «امپراتوري شرّ» اتحاد شوروي، آمريکا جنگ‌هاي ويران‌کننده نظامي و اقتصادي را بر بسياري از مناطق جهان تحميل کرد. اين جنگ‌ها ميليون‌ها قرباني به ويژه ميان مردم غيرنظامي به همراه داشت. اين روند در داخل آمريکا با کاسته شدن از دموکراسي و حقوق‌بشر همراه بود تا آن جا که کار به صدور دستور رسمي شکنجه دستگيرشدگان رسيد.

يونگه ولت نوشت: با اين تفاصيل، اوج وقاحت است که وزارت خارجه آمريکا در گزارش مفصل سالانه «نقض حقوق‌بشر» در بيش از 190 کشور جهان اظهار‌نظر مي‌کند. اما چندي است که جمهوري خلق‌چين ديگر اين وضعيت را بر نمي‌تابد. پکن به نوبه خود اطلاعاتي را درباره نقض حقوق‌بشر در آمريکا به عنوان آينه‌اي مقابل واشنگتن منتشر کرده است. اين‌بار نيز در پي انتشار گزارش سالانه توسط آمريکا در 19 آوريل، چين هم قرائت خود را مطرح کرد.

نشريه آلماني نوشت: آنچه براي تهيه‌کنندگان گزارش حقوق‌بشر در آمريکا مطرح است، سر به راهي و همراهي خط‌مشي کشورها با خط سياست خارجي آمريکاست که آيا به توصيه‌هاي واشنگتن عمل کرده‌اند يا خير. به اين ترتيب ديگر جاي تعجب ندارد که در فهرست وزارت خارجه آمريکا نام بشاراسد رئيس‌جمهور سوريه را تحت عنوان «خشونت وحشتناکش» به عنوان متهمان اصلي، مي‌توان يافت. در اين گزارش اما نمي‌توان پيرامون بي‌رحمي‌ بخش بزرگي از شورشيان مطلبي يافت. اين رفتار در خصوص ايران نيز اتخاذ شده؛ دولت ايران به تهديد صلح منطقه‌اي و جهاني متهم است و به علت «سرکوب جامعه مدني» محکوم مي‌شود در حاليکه اين اتهامات همواره به اسرائيل و آمريکا وارد است.

يونگه ولت همچنين خاطر نشان کرد: مورد عجيب‌تر، کشور بحرين است؛ اين منطقه شيخ‌نشين با قرار دادن يک پايگاه دريايي آمريکا در خاک خود به عنوان يکي از مهم‌ترين متحدان واشنگتن در خليج‌فارس مطرح است. طبق گزارش سالانه حقوق‌بشر آمريکا، اکثريت شيعيان بحرين که توسط نيروهاي امنيتي سني حاکم و تحت حمايت عربستان‌سعودي سرکوب مي‌شوند، مقصر شناخته شده‌اند!

نشريه آلماني با اشاره به لحن انتقادي گزارش‌هاي آمريکا در برابر کشورهاي مخالف نوشت: در مقابل، متحدان باوفاي آمريکا بدون در نظر گرفتن شرايط واقعي کشورشان، با کلامي آتشين مورد تحسين قرار مي‌گيرند. در اين گزارش به تظاهرکنندگان غيرمسلح بحرين اتهام «خشونت‌هاي مرگبار عليه نيروهاي امنيتي» وارد شده تا سرکوب سبوعانه مخالفان توجيه شود. اما در سوريه که مخالفان مسلح هستند، نيروهاي امنيتي اسد براي دفاع از خود، حقوق‌بشر را نقض مي‌کنند. سياست «يک بام و دو هوا» در تمام گزارش‌هاي کشور آمريکا ديده مي‌شود.
    
  
يکي ديگر به نفع اسرائيل!

اظهارات اخير هاشمي‌رفسنجاني درباره اسرائيل با استقبال رسانه‌هاي بيگانه ضدانقلاب خارج کشور مواجه شد و تحليل‌هاي خوش‌بينانه آنها را بدنبال داشت.

خبرگزاري آسوشيتدپرس به نقل از روزنامه زنجيره‌اي شرق که ناشر افکار هاشمي است نوشت: «هاشمي رفسنجاني در ديدار با جمعي از حاميانش گفته که ما با اسرائيل سر جنگ نداريم.» آسوشيتدپرس علت اين اظهارات را تلاش‌هاي فزاينده برخي سياستمداران ايراني براي بهبود وجهه ايران دانسته است! آسوشيتدپرس اين را هم نوشته که «هاشمي از ادامه مسير ديرينه جمهوري اسلامي در قبال اسرائيل خودداري مي‌کند»!

اظهارات هاشمي‌رفسنجاني در حالي بعنوان گامي براي بهبود چهره خارجي نظام مطرح مي‌شود که وي ساليان طولاني، خطيب مراسم پرشکوه روزقدس بوده و تندترين موضع‌گيري‌ها را نسبت به رژيم غاصب و مجعول صهيونيستي انجام داده است. اکنون بايد پرسيد آيا هاشمي که خود را شاگرد حضرت امام خميني(ره) مي‌داند، جمله معروف «اسرائيل بايد از صفحه روزگار محو شود» را فراموش کرده است؟

يادآور مي‌شود جريان فتنه‌گر در سال 88 پس از اطمينان از حمايت هاشمي‌ در نمازجمعه تيرماه، با گستاخي بيشتري به اصول بنيادين نظام حمله کرد و از جمله در روز قدس شعار سايت وزارت خارجه رژيم صهيونيستي (نه غزه نه لبنان) را تکرار نمود تا ماهيت صهيونيستي فتنه و آشوب آشکارتر شود.

قاضي سراج: علني يا غيرعلني بودن دادگاه مهدي هاشمي در روز دادگاه معلوم مي‌شود

قاضي ناصر سراج تصريح کرد همان روز دادگاه و در شروع جلسه، علني بودن يا نبودن دادگاه مهدي هاشمي را اعلام مي‌کنيم.
سراج در گفت‌وگو با فارس در آستانه برگزاري دادگاه مهدي هاشمي گفت: هنوز تصميم قطعي درباره نحوه برگزاري دادگاه گرفته نشده است.
وي افزود: رسانه‌ها بايد صبر کنند زيرا در همان روز برگزاري جلسه و در ابتداي آن تصميم دادگاه درباره علني بودن يا نبودن آن را اعلام مي‌کنيم.
قاضي شعبه اول دادگاه انقلاب همچنين درباره انتخاب روز 15 ارديبهشت براي برگزاري اولين جلسه دادگاه گفت: تلاش کرديم تا دادگاه پيش از سال جديد برگزار شود اما اين مهم محقق نشد.
وي افزود: پس از آنکه موفق نشديم تا در اسفندماه جلسه برگزار شود دادگاه تعيين وقت کرد تا در نيمه ارديبهشت اولين جلسه دادگاه برگزار شود.
مهدي هاشمي در روز 2 مهر سال گذشته پس از چند سال خروج از کشور به ايران بازگشت.
وي فرداي آن روز به دادسراي امنيت مراجعه کرده و با نظر بازپرس پرونده با قرار بازداشت موقت به زندان اوين رفت.
مهدي هاشمي سرانجام پس از 83 روز بازداشت در زندان انفرادي با نظر قاضي پرونده و وثيقه ميلياردي آزاد شد.
:
:
:
آخرین اخبار