فرمانده انتظامي شوشتر از کشف 206 فقره سرقت سيم برق و دستگيري تعداد 35 سارق و 23 مالخر در اين شهرستان خبر داد.
سرهنگ صادق تاجيپور اظهار كرد: طي سال گذشته در راستاي پيشگيري و مقابله جدي باعاملان اين پديده، موضوع به صورت ويژه در دستور کار ماموران آگاهي و انتظامي اين شهرستان قرار گرفت.
وي افزود: کارآگاهان پليس آگاهي و ماموران انتظامي درسال 91 با انجام چندين عمليات اطلاعاتي و پليسي و تحت کنترل قرار دادن نامحسوس سارقان سابقهدار و همچنين نظارت و کنترل مستمر مراکز خريد ضايعات، در سطح شهرستان شوشتر نسبت به شناسايي سارقان و مالخرها اقدام و در چندين عمليات ظربتي موفق به دستگيري 35 سارق سيم برق و 23 مالخر و کشف 880 متر سيم برق و 2 دستگاه ترانس برق مسروقه شدند.
فرمانده انتظامي شوشتر ادامه داد: سارقان و مالخرهاي دستگيرشده دربازجوييهاي تخصصي به 206 فقره سرقت سيم و تجهيزات متعلق به شبکه سراسري توزيع برق شهرستان که درسالهاي 90 و 91 از نقاط مختلف به سرقت برده بودند، نزد مقام قضايي اعتراف و با قرار کيفري مناسب، ضمن الزام به جبران خسارت وارده به تاسيسات عمومي، روانه زندان شدند.
تاجيپور با اشاره به پلمپ تعداد 15 واحد خريد ضايعات و آهنالات مسروقه تصريح کرد: تعداد 51 سارق در ايام نوروز 92 دستگير شدند.