مرکز جهانی آمار ارتباطات با تصحیح آمار کاربران اینترنت به ۱.۵ میلیارد نفر اعلام کرد ۷۴ درصد مردم آمریکای شمالی و ۲۸ درصدی خاورمیانه ای ها از اینترنت استفاده می کنند.
اینترنت سرویس جهانی است که شبکههای کامپیوتری را در اقصی نقاط جهان با پروتکل و زبان مشترک انتقال داده TCP/IP به یکدیگر متصل میکند و زمینه دسترسی میلیاردها نفر از مردم در سرتاسر کره جهان را به دادههای موجود بر روی شبکه عظیم خود فراهم میآورد.
بخشهای مختلفی چون ارگانهای خصوصی، دولتی، آموزشی، تجاری و بخشهای منطقهای و محلی توسط این زبان واحد قادر به کشف اطلاعات مورد نیاز خود و ارتباطات مستقیم با یکدیگر هستند.
نحوه دسترسیها هم توسط استاندارد و الگوهای خاصی چون مبتنی بر کابل، بیسیم، فیبر نوری است.
طبق آمار مخابره شده از مرکز جهانی آمار ارتباطات تا نیمه دوم سال 2012 گفته شده برخلاف آماری که کاربران اینترنت را دو میلیارد نفر تخمین زده، شاید تنها در حد یک میلیارد و 500 میلیون نفر بر روی این شبکه حضور داشته باشند که به صورت فعال کار میکنند و مابقی آمار شاید تنها یکبار در یکی دو ماه به اینترنت متصل شوند که نباید این موضوع را جزو آمار آورد.
بر اساس این آمار که 78 درصد مردم ایالات متحده را نیازمند تعامل با اینترنت به صورت روزانه و هفتگی دانسته، برای اثبات جایگاه قدرتمند ارتباطات و فناوری اطلاعات در میان سایر ابداعات در راستای تکنولوژی رادیو و تلویزیون هرکدام برای به دست آوردن 50 میلیون کاربر در سرتاسر دنیا به ترتیب زمانی معادل با 38 و 13 سال را اختصاص دادند اما اینترنت ظرف 4 سال توانست به این رکورد برسد.
این موضوع حاکی از نیاز اطلاعاتی و افزایش سواد در بین مردم جهان دارد.
تا نیمه دوم سال 2012 حدود 80 درصد از کل پستهای الکترونیکی را اسپمها تشکیل میدادند و 80 درصد مجموع کل عکسهای منتشر شده بر روی این شبکه عظیم اطلاعاتی هم مربوط به محتوای مستهجن بوده که در نوع خود آمار بسیار بالا و تعجب برانگیزی هست.
در این آمار، میزان ثبت دامنههای جهانی به صورت ماهانه بیش از یک میلیون در نظر گرفته شده است.
این آمار اشارهای به ویژگیهای استفادهکنندگان از اینترنت در سال 2010 نیز داشته و گفته از بین هر 8 زوج، یک زوج در ایالات متحده به صورت آنلاین مشاهده شدهاند.
آمار این مؤسسه نشان میدهد تا نیمه دوم سال 2012، 74 درصد از کل مردم آمریکای شمالی، 61 درصد از مردم استرالیا/اقیانوسیه، 53 از مردم اروپا، 31 درصد از مردم آمریکای لاتین، 28 درصد از مردم خاورمیانه، 19 درصد از مردم آسیا و 6.5 درصد از مردم آفریقا از اینترنت استفاده میکردهاند.
با این حال براساس قومیتها، 73 درصد از آسیایی تبارها استفاده کنندگان اصلی از اینترنت بودهاند و بعد از آنها، سفیدپوستان با 69 درصد، سیاه پوستان با 51 درصد و اسپانیاییها با 48 درصد قرار گرفتهاند.
این آمار میافزاید که میانگین استفاده هر کامپیوتر در ماه 66 ساعت، میانگین زمان سپری شده در فیسبوک در ماه 7 ساعت و میانگین زمان سپری شده برای تماشای ویدئو بر روی اینترنت 3 ساعت بوده است.
کل جستوجوهای وب در هر ماه در ایالات متحده نیز 11 میلیارد و تعداد ایمیلهای ارسالی در یک روز نیز 210 میلیارد در نظر گرفته شده است.