سرمربي تيم فوتبال سايپا گفت: از بازيکنانم به خاطر بازي مقابل صبا گلايهمندم.
مجتبي تقوي پس از شکست دو بر يک سايپا مقابل صبا عنوان کرد: در ابتدا شهادت حضرت فاطمه را در شهر مقدس قم تسليت ميگويم. در مورد بازي همانطور که ديروز گفتم براي ما اهميت زيادي داشت. به شدت از بازيکنانم گلايهمند هستم. سايپا شخصيت جديدي در بازيها حکمفرما کرده که در تمام بازيها با انگيزه ظاهر شود.
وي ادامه داد: اصلا در حد و اندازههاي سايپا نبوديم. نيمه دوم به مراتب بازي بهتري انجام داديم که يک گل زديم و در دقايق پاياني يک گل دريافت کرديم اما چيزي که در اينجا بايد بگويم اين است که از بازيکنان گلايه دارم. اصلا قابل پذيرش نيست که شرايط جدول ايجاب کند که بازيکنان چنين بازياي را انجام دهند.
سرمربي تيم فوتبال سايپا تصريح کرد: هر اتفاقي که در زمين رخ دهد، به من مربوط ميشود اما برخي مواقع تاکتيکها در زمين پياده نميشود. بايد يادمان باشد در چه تيم بزرگي بازي ميکنيم. من خودم در سايپا چندين سال بازيکن و سرمربي بودهام. چنين بازيهايي غيرقابل قبول است و به طور جدي با بازيکنان برخورد خواهيم کرد. خيلي بازيکنها در اين تيم زحمت کشيدهاند تا شخصيت سايپا ساخته شود.
تقوي خاطرنشان کرد: به تيم صبا تبريک ميگويم. قبل از اينکه در مورد داوري سؤال کنيد، خودم ميگويم که مطلب خاصي ندارم. مشکل اصلي خودمان بوديم به خصوص در نيمه اول که بازي خوبي به نمايش نگذاشتيم.
وي افزود: براي صبا احترام خاصي قائل هستم اما در اين ديدار به خودمان باختيم. بازيکنان ما توان اجراي تاکتيکها را نداشتند. همه در اين شکست مقصر هستيم و بايد تلاش کنيم تا اين مشکل برطرف شود. تا يک ساعت مانده به پايان ليگ همه عضو سايپا هستيم و بايد براي اين تيم تلاش کنيم.