تاریخ انتشار: ۲۲ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۵:۴۴
کد خبر: ۳۴۳۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

وداع اهوازی‌ ها با ۳۱ شهید دفاع مقدس

مراسم وداع با شهدای تازه تفحص شده در معراج شهدای اهواز برگزار می‌شود.

مردم اهواز با حضور در معراج شهدا با 31 شهید تازه تفحص شده دوران هشت سال دفاع مقدس وداع خواهند کرد.

این مراسم روز چهارشنبه 21 فروردین ماه (امشب) از ساعت 21 در معراج شهدای اهواز در پادگان شهید علی محمودوند واقع در سه راه خرمشهر برگزار خواهد شد.

در این آیین نورانی حجت الاسلام سید رضا موسوی‌والا سخنرانی خواهد کرد و سید محسن امام و سید سجاد امام از مداحان خوش‌صدای اهوازی نیز به مرثیه سرایی و نوحه خوانی می‌پردازند.

پیکر پاک 31 شهید دفاع مقدس در روز یکشنبه 25 فروردین همزمان با سالروز شهادت حضرت فاطمه زهرا (س) در 12 شهر استان خوزستان تشییع می‌شوند.

از این شهدا 19 شهید شناسایی شده که 12 شهید در شهرستان بهبهان و 2 شهید دیگر در شهرستان رامهرمز تشییع خواهند شد.

شهرهای مسجدسلیمان، گتوند، ترکالکی گتوند، آغاجاری و اندیمشک نیز هر کدام میزبان یک شهید دفاع مقدس هستند که به زادگاه خود بازگشته‌اند.

همچنین در روز شهادت حضرت صدیقه طاهره (س) 12 شهید گمنام در 6 شهر اندیکا، آبادان، جایزان امیدیه، آغاجاری، سردشت دزفول و منطقه صیدون باغملک تشییع می‌شوند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار