تاریخ انتشار: ۲۰ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۵۲
کد خبر: ۳۳۸۳۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی اهواز:

واکسن آنفلوآنزا با سه نام تجاری در دسترس مردم خوزستان است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از استمرار توزیع واکسن آنفلوآنزا در خوزستان از ابتدای مهرماه همگام با سراسر کشور خبر داد و گفت: واکسن آنفلوآنزا با سه نام تجاری تایید شده سازمان غذا و دارو در دسترس مردم استان است.

 معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز از استمرار توزیع واکسن آنفلوآنزا در خوزستان از ابتدای مهرماه همگام با سراسر کشور خبر داد و گفت: واکسن آنفلوآنزا با سه نام تجاری تایید شده سازمان غذا و دارو در دسترس مردم استان است.

 دکتر حسین حیدری کایدان روز دوشنبه از استمرار توزیع واکسن آنفلوآنزا در خوزستان از ابتدای مهرماه همگام با سراسر کشور خبر داد و گفت: واکسن فرانسوی شرکت سانوفی و واکسن‌های آنفلوآنزای تولید چین با نام تجاری «هوالان» و «سینوفارم» مورد تایید سازمان غذا و داروست.

وی ضمن تشریح جزییات دسترسی شهروندان و گروه‌های هدف به واکسن آنفلوآنزا اظهار کرد: واکسن‌های آنفلوآنزای تولید چین با نام تجاری هوالان و سینوفارم وارد چرخه توزیع شده و در دسترس عموم قرار گرفته است واکسن فرانسوی نیز از ابتدای هفته گذشته و با اولویت بیماران خاص و جانبازان در داروخانه‌های منتخب و طرف قرارداد این گروه هدف عرضه شده است.

حیدری کایدان با بیان اینکه سهمیه واکسن فرانسوی شرکت سانوفی محدود بوده و میزان آن حدود نصف یا کمتر از واردات برندهای تولید چین است تاکید کرد: توزیع واکسن فرانسوی با رعایت دقیق اولویت‌بندی تعیین شده، در دسترس گروه‌های هدف قرار می‌گیرد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی اهواز ضمن هشدار جدی به شهروندان در خصوص خطرات تهیه دارو و واکسن از مراکز نامعتبربه شهروندان توصیه کرد: از خرید واکسن از صفحات اینستاگرامی، دیگر شبکه‌های اجتماعی در فضای مجازی و مراکز غیرمجاز خودداری کنند زیرا عدم رعایت زنجیره سرد و احتمال عرضه واکسن‌های تقلبی، سلامت مصرف‌کنندگان را به‌شدت تهدید می‌کند. از این رو، واکسن آنفلوآنزا صرفا باید از داروخانه‌های مجاز و طرف قرارداد تهیه شود.

وی خاطرنشان کرد: بیماران و گروه‌های هدف می‌توانند جهت دریافت راهنمایی و پیگیری درخواست‌های دارویی خود، با میز خدمت معاونت غذا و دارو به شماره ۰۶۱۹۱۰۰۱۰۹۰ (داخلی‌های ۲۶۲ و ۲۶۹) تماس حاصل نمایند.

آنفلوانزای فصلی با شروع ناگهانی تب یا احساس تب و لرز، سرفه که معمولا خشک است، سردرد، درد عضلانی و بدن‌درد، خستگی و گاهی گلودرد و آبریزش بینی همراه می‌شود، هرچند ممکن است برخی مبتلایان تب نداشته باشند.

در برخی موارد، اسهال و استفراغ نیز در بیماران مشاهده می‌شود که این علائم در کودکان شایع‌تر است و در سالمندان و افراد دارای نقص سیستم ایمنی نیز ممکن است تب بروز نکند و بیماری با علائم غیرمعمولی مانند ضعف بسیار شدید خود را نشان دهد.

captcha
آخرین اخبار