تاریخ انتشار: ۱۵ مهر ۱۴۰۵ - ۲۱:۵۹
کد خبر: ۳۳۸۰۸۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

هفته‌ای به رنگ کودکی در خوزستان  

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان گفت: برنامه‌های هفته ملی کودک امسال با محوریت تجربه، مشارکت و خلاقیت کودکان از ۱۵ تا ۲۱ مهرماه در سراسر استان برگزار می‌شود.
 

 

داریوش آقاسی   با تشریح برنامه‌های هفته ملی کودک در خوزستان اظهار کرد: این هفته برای کانون، صرفا یک مناسبت تقویمی نیست بلکه فرصتی تا دوباره به دنیای کودکان و نیازهای آنان توجه کنیم.

وی با اشاره به توجه به رشد و پرورش فکری کودکان و نوجوانان افزود: امسال تلاش شده برنامه‌ها از شکل معمول جشن و مراسم فاصله بگیرد و کودکان در آنها نقش داشته باشند از بازی و کارگاه‌های خلاقیت گرفته تا قصه، کتاب، نمایش و برنامه‌هایی که خانواده‌ها نیز در آنها همراه می‌شوند.

آقاسی با اشاره به شعار «لبخند کودکان، الفبای وطن» گفت: نگاه ما این است که هر کودک خوزستانی، چه در شهر و چه در روستا و مناطق کم‌برخوردار، فرصت حضور، یادگیری و تجربه کردن داشته باشد.

مدیرکل کانون خوزستان با تاکید بر اهمیت سال‌های کودکی گفت: بسیاری از چیزهایی که بعدها در رفتار و شخصیت انسان دیده می‌شود، ریشه در همین سال‌ها دارد.

وی تصریح کرد: کودک در جریان یک بازی، یک گفت‌وگو یا حتی یک تجربه ساده، یاد می‌گیرد سؤال بپرسد، انتخاب کند، اشتباه کند و دوباره تلاش کند.

 

به گفته آقاسی برنامه‌ریزی فرهنگی برای این دوره، صرفا برگزاری چند فعالیت مناسبتی نیست و می‌تواند به شکل‌گیری روحیه خلاقیت، مسئولیت‌پذیری و ارتباط با دیگران کمک کند به همین دلیل کانون، توجه به کودک را از اولویت‌های اصلی فعالیت‌های خود می‌داند.

وی از حضور مربیان کانون در مدارس و نواختن «زنگ دوستی» در مراکز فرهنگی‌هنری سراسر استان با محوریت حقوق کودک به عنوان یکی از برنامه‌های این هفته نام برد.

مدیر کل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان بیان کرد: سومین جشنواره فرهنگی، هنری و ادبی «بال‌های کودکی» نیز با دریافت آثار اعضای کانون در موضوع‌هایی مانند وطن، خانواده، کتاب، بازی، محیط‌زیست و انرژی برگزار می‌شود.

وی ادامه داد: برگزاری جشن «نوخوان‌ها» برای دانش‌آموزان پایه دوم ابتدایی و اختصاص تخفیف برای عضویت و تمدید عضویت این دانش‌آموزان در مراکز کانون نیز از دیگر برنامه‌های پیش‌بینی‌شده است.

آقاسی اضافه کرد: شادواره «کاروان تماشای نمایش‌های عروسکی» در مراکز کانون، مدارس و پارک‌ها برگزار می‌شود و ۱۸ مهرماه نیز با عنوان «روز کودک، روز قصه‌گویی»، اعضا، مربیان و علاقه‌مندان به قصه‌گویی در محل تجمع کودکان در نقاط مختلف استان به اجرای قصه خواهند پرداخت.

وی دیدار با خانواده شهدای کودک و پاسداشت یاد و خاطره شهدای کودک جنگ تحمیلی اخیر، اجرای برنامه برای کودکان با نیازهای ویژه در مراکز و مدارس استثنایی و حضور کتابخانه‌های سیار در قالب «پیک امید» در روستاها و میان جامعه عشایری را از دیگر بخش‌های برنامه‌های هفته ملی کودک عنوان کرد.

مدیرکل کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان خوزستان از اجرای برنامه «آسمان کودکی» هم‌زمان با هفته ملی کودک و با توجه به تقارن این برنامه‌ها با هفته جهانی فضا خبر داد و گفت: مجموعه این فعالیت‌ها از ۱۵ تا ۲۱ مهرماه ۱۴۰۵ در مراکز کانون در سراسر استان اجرا می‌شود.

آقاسی تاکید کرد: قرار نیست کودک در این برنامه‌ها فقط مخاطب باشد هدف این است که کودکان در کنار مربیان و خانواده‌ها، بخشی از برنامه را تجربه کنند، حرف بزنند، چیزی بسازند و با خاطره‌ای خوب از این هفته به خانه برگردند.

captcha
آخرین اخبار