تاریخ انتشار: ۲۹ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۹:۴۱
کد خبر: ۳۳۷۱۳۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

ضربه پلیس به سارقان و کلاهبرداران خوزستان

پلیس خوزستان در چهار عملیات جداگانه در مسجدسلیمان، حمیدیه، دشت‌آزادگان و امیدیه، شماری از سارقان و یک عامل کلاهبرداری اینترنتی را دستگیر و چندین فقره سرقت را کشف کرد.
  مأموران انتظامی خوزستان در ادامه طرح‌های مقابله با جرائم، طی عملیات‌هایی جداگانه در شهرستان‌های مسجدسلیمان، حمیدیه، دشت‌آزادگان و امیدیه، چند سارق حرفه‌ای و یک عامل کلاهبرداری اینترنتی را شناسایی و دستگیر کردند.در این عملیات‌ها، هشت فقره سرقت منزل، کابل برق، پنل کولر و تجهیزات مختلف در مسجدسلیمان و شش فقره سرقت کابل برق و قطعات خودرو در امیدیه کشف شد. همچنین سارقان ابزارآلات کشاورزی و موتورسیکلت کشاورزان در روستای علاونه حمیدیه به دام افتادند.پلیس دشت‌آزادگان نیز فردی را که با انتشار آگهی دروغین فروش اقساطی خودروی خارجی در اینستاگرام، هشت میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، دستگیر کرد. متهمان این پرونده‌ها پس از تکمیل تحقیقات مقدماتی برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی معرفی شدند.
 
دستگیری ۳ سارق حرفه‌ای در مسجدسلیمان
 
 علی عباسی فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسلیمان، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت در محله‌های مختلف حوزه استحفاظی کلانتری ۱۱، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها در دستور کار مأموران پلیس قرار گرفت.وی افزود: مأموران کلانتری ۱۱ با انجام اقدامات اطلاعاتی و بررسی‌های تخصصی، سه سارق حرفه‌ای و سابقه‌دار را شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، آنان را در عملیاتی ضربتی دستگیر کردند.فرمانده انتظامی شهرستان مسجدسلیمان ادامه داد: متهمان در جریان تحقیقات پلیسی به هشت فقره سرقت از منازل، کابل‌های برق، پنل کولر و سایر تجهیزات اعتراف کردند.عباسی با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهمان به مرجع قضایی، از شهروندان خواست ضمن رعایت نکات ایمنی، موارد مشکوک را از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ گزارش کنند.
 
سارقان روستای علاونه دستگیر شدند
 رئیس‌علی عبدولی فرمانده انتظامی شهرستان حمیدیه، اظهار کرد: در پی وقوع چند فقره سرقت ابزارآلات کشاورزی در روستای علاونه، شناسایی و دستگیری عاملان این سرقت‌ها در دستور کار مأموران کلانتری ۱۱ قرار گرفت.وی افزود: مأموران پلیس با گسترش اقدامات اطلاعاتی، سارقان را که از ساکنان همان روستا بودند شناسایی کردند و پس از هماهنگی با مرجع قضایی، آنان را در عملیاتی ضربتی در مخفیگاهشان دستگیر کردند.فرمانده انتظامی شهرستان حمیدیه تصریح کرد: در بازرسی از مخفیگاه متهمان، اموال مسروقه شامل تعدادی ابزار کشاورزی و یک دستگاه موتورسیکلت کشف شد.عبدولی با قدردانی از همکاری اهالی روستا با پلیس گفت: متهمان پس از تشکیل پرونده برای طی مراحل قانونی به مرجع قضایی معرفی شدند.
 
کلاهبردار فروش اقساطی خودرو دستگیر شد
 حسین بیت‌سیاح فرمانده انتظامی شهرستان دشت‌آزادگان، اظهار کرد: در پی ارجاع نیابت قضایی مبنی بر دستگیری متهمی که از طریق انتشار آگهی دروغین فروش اقساطی خودروی خارجی در اینستاگرام، هشت میلیارد ریال از شهروندان کلاهبرداری کرده بود، رسیدگی به موضوع در دستور کار مأموران پلیس فتا قرار گرفت.وی افزود: مأموران پلیس با انجام اقدامات اطلاعاتی و تحقیقات تخصصی، متهم را شناسایی کردند و در عملیاتی غافلگیرانه به دام انداختند.فرمانده انتظامی شهرستان دشت‌آزادگان با اشاره به تحویل متهم به مرجع قضایی، از شهروندان خواست هنگام انجام معاملات، پیش از اطمینان کامل از هویت و مالکیت طرف مقابل، از انعقاد قرارداد یا پرداخت وجه خودداری کنند.
 
سارق کابل برق و قطعات خودرو در امیدیه دستگیر شد
 
 مسعود دادوند فرمانده انتظامی شهرستان امیدیه، اظهار کرد: در پی دریافت گزارشی مبنی بر وقوع سرقت در مناطقی از شهرستان، مأموران پلیس آگاهی با هماهنگی مرجع قضایی تحقیقات خود را آغاز کردند.وی افزود: نتایج تحقیقات و عملیات میدانی مأموران نشان داد متهم با سوءاستفاده از فرصت‌های به‌وجودآمده، در چند مرحله اقدام به سرقت کابل‌های برق و قطعات خودرو کرده است.فرمانده انتظامی شهرستان امیدیه تصریح کرد: پس از شناسایی هویت سارق، مأموران پلیس او را در عملیاتی هماهنگ و منسجم در مخفیگاهش دستگیر کردند.دادوند ادامه داد: در بازرسی از مخفیگاه متهم، مقادیری از اموال مسروقه کشف شد و متهم در تحقیقات پلیسی به شش فقره سرقت اعتراف کرد.
وی با اشاره به تشکیل پرونده و معرفی متهم به مرجع قضایی خاطرنشان کرد: پلیس با مجرمان و افرادی که امنیت و آرامش شهروندان را برهم می‌زنند، قاطعانه برخورد خواهد کرد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار