محققان دانشگاه وارویک با استفاده از آب میوه توانستهاند نوعی شکلات تولید کنند که به جای نیمی از میزان چربی معمول در شکلاتها از قطرات کوچک آب میوههای سیب، پرتقال و زغالاخته برخوردار است.
این شیوه بر روی تمام انواع شکلات مانند شکلاتهای شیری، سیاه و سفید کاربرد دارد اما به محصول نهایی یک طعم میوهای میدهد.
اما میتوان از گزینه ترکیبی از آب و ویتامین C به جای آب میوه برای دستیابی به یک طعم شکلاتیتر استفاده کرد.
این شیوه به جای کره کاکائو و چربیهای شیر معمول در شکلاتها، از مایعاتی به شکل حبابهای ریز استفاده میکند. این امر به شکلات در حفظ حالت سخت آن در ابتدا و آب شدن آن در دهان کمک میکند.
این فرآیند همچنین از شکلگیری غشای سفید بد منظرهای که سطح شکلات را پس از مدتی میپوشاند، جلوگیری میکند.
57 گرم شکلات سیاه از حدود 13 گرم چربی برخوردار است که 20 درصد نیاز روزانه فرد به چربی است اما در حالیکه این ماده از میزان بالای قند و چربی برخوردار بوده، همچنین دارای سطوح بالای مواد سالم گیاهی موسوم به آنتی اکسیدان یا فلاونوئید است.
همچنین جایگزینی آب میوه میتواند میزان کلی قند شکلات را کاهش دهد.
محققان در روش جدید خود از آب میوه و سایر مواد غذایی تائید شده برای ایجاد امولسیون پیکرینگ که از در هم آمیختن قطرات کوچک با یکدیگر جلوگیری می کند، استفاده کردهاند.