تاریخ انتشار: ۱۷ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۲:۲۱
کد خبر: ۳۳۶۴۶۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

چشم‌انتظاری ۶ ماهه مردم برای یک پل

در حالی که ۶ ماه از تخریب یکی از پل‌های ورودی میانکوه از سمت امیدیه می‌گذرد، بلاتکلیفی این محور پرتردد موجب گلایه، سردرگمی و بروز خطرات جانی برای شهروندان شده است.
 با گذشت ۶ ماه از تخریب بخشی از پل ورودی میانکوه از سمت امیدیه، وضعیت بلاتکلیف این محور حیاتی علاوه بر ایجاد گره‌های ترافیکی سنگین، خطرات جانی متعددی را برای رانندگان به همراه داشته و به مطالبه‌ای حل‌نشده از سوی اهالی منطقه تبدیل شده است.
این ورودی از نقاط مواصلاتی مهم منطقه به شمار می‌رود که روزانه شاهد تردد صدها خودروی سبک و سنگین است؛ با این حال، تخریب این سازه طی نیم‌سال گذشته، مسیر مذکور را به یک گلوگاه ترافیکی و نقطه‌ای پرحادثه بدل کرده است.
با وجود آنکه عملیات بازسازی پل از چند ماه قبل توسط پالایشگاه گاز بیدبلند کلید خورده، اما روند پیشرفت پروژه بسیار کند گزارش می‌شود.
علی، یکی از شهروندان ساکن میانکوه، در گفت‌وگو با خبرنگار فارس اظهار داشت: این پل تنها یک سازه بتنی نیست، بلکه شریان ارتباطی اصلی ماست. ۶ ماه است که با انواع خطرات و ترافیک دست‌وپنجه نرم می‌کنیم و مشخص نیست چرا اقدامی اساسی برای بازگشایی کامل آن انجام نمی‌شود. کارگران هر از گاهی چند روز کار می‌کنند و دوباره پروژه به حال خود رها می‌شود. اکنون نیز با نزدیک‌شدن به فصل بارندگی، هیچ تدبیری برای مسیل زیر پل اندیشیده نشده و وضعیت نگران‌کننده‌ای حاکم است.

پروژه فعال است ؛ ترافیک سنگین و معارضات مانع سرعت کارند

افشانی، رئیس روابط عمومی پالایشگاه گاز بیدبلند، در این زمینه به خبرنگار فارس گفت: پالایشگاه با تأمین ابزارآلات و معرفی پیمانکار، عملیات ترمیم و تکمیل این پل را پیش می‌برد، اما تردد مداوم ماشین‌آلات سنگین مانع بزرگی بر سر سرعت اجرای طرح ایجاد کرده است.
وی با تاکید بر لزوم هم‌افزایی بین‌دستگاهی افزود: برای پیشبرد بدون خطر و سریع طرح، بارها با دستگاه‌های مرتبط مکاتبه کرده‌ایم تا از تردد خودروهای سنگین جلوگیری شود. پلیس راهور باید با استقرار در محل، عبور و مرور ماشین‌های سنگین را مهار کند. از سوی دیگر، تأسیسات معارضی نظیر خطوط گاز و شبکه‌های مخابراتی در محدوده کارگاه قرار دارند که نیازمند جابه‌جایی از سوی ادارات مربوطه هستند تا بتوان عملیات بازسازی را طبق برنامه پیش برد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار