تاریخ انتشار: ۰۶ شهريور ۱۴۰۵ - ۱۵:۲۱
کد خبر: ۳۳۵۹۰۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پرداخت ۷۵ درصد مطالبات گندمکاران خوزستان

استاندار خوزستان با بیان اینکه این استان همچنان تامین‌کننده امنیت غذایی کشورو تولید کننده گندم ۱۴ میلیون نفر است گفت: ۷۵ درصد مطالبات گندمکاران معادل ۳۴ همت از ۴۶ همت پرداخت شده است.

 استاندار خوزستان با بیان اینکه این استان همچنان تامین‌کننده امنیت غذایی کشورو تولید کننده گندم ۱۴ میلیون نفر است گفت: ۷۵ درصد مطالبات گندمکاران معادل ۳۴ همت از ۴۶ همت پرداخت شده است.

 سید محمدرضا موالی‌زاده در سخنرانی پیش از خطبه های نماز جمعه این هفته اهواز به مناسبت هفته دولت در محل مصلای مهدیه امام خمینی (ره) این شهرستان بیان کرد: خوزستان جایگاه دوم کشور در تولید دانه‌های روغنی شامل کلزا، ذرت دانه‌ای و آفتابگردان را دارد و همچنان به دنبال افزایش تولید است.

وی گفت: فعالیت‌ها و اقدامات دولت خدمتگزار باید به نظر مردم برسد چراکه مردم ولی‌نعمتان ما هستند و مسئولان زمانی توفیق می‌یابند که بتوانند به صورت واقعی، خالصانه و صادقانه در خدمت آنان باشند.

وی با تاکید بر لزوم حفظ وحدت و انسجام ملی خاطرنشان کرد: باید اتحاد، همدلی و یکپارچگی را پشت سر رهبر معظم انقلاب، حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای حفظ کنیم.

استاندار خوزستان با اعلام آمار طرح های هفته دولت گفت: در هفته دولت یکهزار و ۶۲۴ طرح در بخش‌های مختلف با اعتباری بالغ بر ۵۲ همت به بهره‌برداری می‌رسد .

استاندار خوزستان با اشاره به رتبه ممتاز سرمایه‌گذاری در استان ادامه داد: از محل تسهیلات سفر رییس‌جمهور، ۲۸ هزار میلیارد ریال برای روان‌سازی شهرک‌های صنفی پرداخت شد و سیاست راهبردی استان، حمایت از صنایع کوچک و متوسط با هدف ایجاد اشتغال بیشتر است.

موالی‌زاده با تاکید بر توسعه متوازن شهرستان‌ها گفت: تلاش کردیم فعالیت‌ها در اهواز محصور نشود و صنایع کوچک به شهرستان‌ها برود تا اشتغال پایدار در همه نقاط استان ایجاد شود.

 نماینده عالی دولت در استان خوزستان با اشاره به انتظار طولانی‌مدت کشاورزان برای دریافت حق‌العمل خود، پرداخت تسویه حساب ۱۸ هزار میلیارد تومانی خرید تضمینی گندم را نیازمند مداخله و پیگیری ویژه بانک مرکزی دانست و بر ضرورت خروج هرچه سریع‌تر کشاورزان خوزستانی از بلاتکلیفی تاکید کرد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار