تاریخ انتشار: ۳۱ مرداد ۱۴۰۵ - ۱۴:۴۳
کد خبر: ۳۳۵۵۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حمایت دستگاه قضایی از وصول مطالبات شرکت گاز خوزستان

مدیرعامل شرکت گاز خوزستان از وصول مبلغ ۱۴ همت از مطالبات این شرکت از مشترکین صنعتی با حمایت دستگاه قضایی خبر داد و اعلام کرد این مبلغ در راستای تکالیف قانونی به سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده است.

  کیهان ساکی‌پور شنبه با اشاره به نقش راهبردی صنایع در اقتصاد استان بیان کرد: با پیگیری‌های مستمر دادگستری خوزستان در ستاد اقتصاد مقاومتی مبلغ ۱۴ هزار میلیارد تومان از بدهی معوق مشترکین صنعتی این شرکت در استان وصول شد.

وی با تاکید بر اهمیت این اقدام در تامین منابع مالی برای خدمات عمومی افزود: مبالغ جمع‌آوری شده در راستای اجرای تکالیف قانونی به حساب سازمان هدفمندی یارانه‌ها واریز شده تا در مسیر پرداخت یارانه به اقشار کم‌درآمد و توسعه عدالت اجتماعی قرار گیرد.

ساکی پور در ادامه با اشاره به الگوی مصرف گاز در استان خوزستان گفت: ترکیب مصرف گاز در این استان به‌گونه‌ای است که ۹۵ درصد از حجم گاز تحویلی به بخش صنایع اختصاص دارد و تنها پنج درصد در بخش خانگی مصرف می‌شود، این آمار نشان‌دهنده اهمیت و جایگاه ویژه صنایع در شبکه گازرسانی استان و لزوم همکاری دوجانبه در پرداخت به‌موقع بهای گاز مصرفی است.

مدیرعامل شرکت گاز استان خوزستان خاطرنشان کرد: فرآیند وصول مطالبات با جدیت ادامه خواهد داشت و با برگزاری جلسات منظم با صنایع بدهکار، برنامه‌ریزی لازم برای دریافت مابقی مطالبات تا پایان سال انجام شده است.

وی ابراز امیدواری کرد که با تداوم تعامل صنایع با شرکت گاز، روند خدمت‌رسانی و پایداری شبکه گازرسانی استان با قوت بیشتری استمرار یابد.

  استان خوزستان از نظر الگوی مصرف گاز، شرایط متفاوتی نسبت به بسیاری از استان‌های کشور دارد زیرا بخش عمده گاز تحویلی استان در بخش‌های صنعتی و نیروگاهی مصرف می‌شود.

براساس آمار منتشرشده بیش از ۹۵ درصد گاز استان به صنایع و نیروگاه‌ها اختصاص دارد و سهم مصارف خانگی کمتر از پنج درصد است، همچنین، در مقاطعی مصرف روزانه استان حدود ۵۵ میلیون مترمکعب گزارش شده است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار