تاریخ انتشار: ۰۲ مرداد ۱۴۰۵ - ۲۳:۳۴
کد خبر: ۳۳۴۱۹۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز خدمات شبانه‌روزی درمانگاه اربعینی هلال‌احمر خوزستان در صفر مرزی  

مدیر عامل جمعیت هلال‌احمر خوزستان از آغاز فعالیت درمانگاه اربعینی این جمعیت در منطقه صفر مرزی عراق خبر داد و گفت: این مرکز درمانی با هدف ارایه خدمات شبانه‌روزی به زایران اربعین حسینی در ایام برگزاری پیاده روی اربعین حسینی فعال خود را آغاز کرد.
 

 

حسن عبودی مزرعی   ضمن اشاره به آغاز فعالیت درمانگاه موقت اربعینی جمعیت هلال‌احمر خوزستان بیان کرد: این مرکز درمانی با هدف ارتقای سطح خدمات بهداشتی و درمانی و افزایش دسترسی زایران اربعین حسینی به خدمات درمانی و سلامت محور راه‌اندازی شده است.

عبودی مزرعی افزود: این درمانگاه با بهره‌گیری از ظرفیت‌ پزشکان و پیراپزشکان، داوطلب و تجهیزات درمانی و خودرویی جمعیت هلال‌احمر استان با ارایه خدمات درمان سرپایی و اعزام به مراکز درمانی در طول اجرای طرح برگزاری راهپیمایی عظیم مردمی در اربعین حسینی به‌صورت شبانه‌روزی به زایران خدمت‌رسانی خواهد کرد.

وی ادامه داد: این مرکز با مدیریت معاونت بهداشت و درمان جمعیت هلال‌احمر خوزستان و با مشارکت داوطلبانه بیش از ۶۰ نفر از پزشکان، پرستاران و کادر درمان اضطراری این مجموعه مردم‌نهاد، خدماتی شامل ویزیت پزشکی، مراقبت‌های اولیه، خدمات دارویی و خدمات درمانی را به زائران حضرت اباعبدالله الحسین (ع) ارائه می‌کند.

مدیر عامل جمعیت هلال احمر خوزستان همچنین با تاکید بر اهمیت توسعه همکاری‌های مشترک در حوزه سلامت اربعین تصریح کرد: راه‌اندازی این درمانگاه، نمادی از تعامل، هم‌افزایی و همکاری داوطلبان جمعیت در مسیر خدمت‌رسانی به زائران حسینی است.

 درمانگاه موقت منطقه شیب عراق یکی از مراکز درمانی پیش‌بینی‌شده در طرح ملی اربعین حسینی است که با مشارکت نیروهای درمانی داوطلب هلال‌احمر، خدمات سلامت‌محور را به زایران در مسیر تردد به عتبات عالیات ارائه می‌کند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار