تاریخ انتشار: ۲۱ خرداد ۱۳۹۰ - ۱۴:۰۹
کد خبر: ۳۳۴۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

بازتاب موفقيت اخير دستگاه امنيتي ايران در رسانه‌هاي خارجي

نفوذ دستگاه امنيتي كشورمان در كانون اپوزيسيون خارج كشور و فرايند شكست پروژه آمريكايي - صهيونيستي "دولت در تبعيد " در رسانه‌هاي خارجي بازتاب داشت.

به گزارش فارس، پس از آنكه وزارت اطلاعات جزئياتي از نفوذ دستگاه امنيتي كشورمان در كانون اپوزيسيون خارج كشور و فرايند شكست پروژه آمريكايي - صهيونيستي "دولت در تبعيد " را تشريح كرد و مستند اين موفقيت وزارت اطلاعات جمهوري اسلامي در قالب مستندي به نام "الماسي براي فريب " از رسانه ملي پخش شد رسانه‌هاي خارجي به بازتاب اين اقدام جمهوري اسلامي پرداختند.

بر همين اساس روزنامه گاردين انگليس در گزارشي به بازتاب اين موفقيت وزارت اطلاعات ايران پرداخت و نوشت: ايران اعلام كرده است به اپوزيسيون و واحدهاي اطلاعاتي خارجي نفوذ كرده است.

اين روزنامه انگليسي در ادامه نوشت: گزارش شده است كه محمد رضا مدحي با مقامات ارشد آمريكايي از جمله "هيلاري كلينتون " ديدار كرده است.

راديو آزاد اروپا نيز به بازتاب خبر موفقيت دستگاه امنيتي كشورمان پرداخت و نوشت عامل ايران به اپوزيسون خارج نفوذ كرده و با هيلاري كلينتون ديدار كرده است.

اما "آلن اير " سخنگوي وزارت امور خارجه آمريكا روز گذشته در پاسخ به پرسشي درباره اظهارات محمدرضا مدحي در خصوص ملاقات با مقامات آمريكايي گفت: "من با قاطعيت مي‌گويم كه اصلا هيچ مقام آمريكايي با اين فرد ملاقات نكرده است. "

بنا بر اين گزارش، محمدرضا مدحي، پس از برنامه‌ريزي‌هاي دقيق موفق به نفوذ به شبكه ضدانقلاب خارج‌نشين شده و در اين نفوذ اطلاعات دقيقي را از نحوه عملكرد اين شبكه‌ها، منابع مالي آنان و سرشاخه‌هاي ارتباطي آنها به دست مي‌آورد.

مدحي همچنين با برخي مقامات آمريكايي و همچنين نمايندگان سرويس‌هاي جاسوسي انگليس و فرانسه ديدارهاي متعدد داشت و آنها از وي خواسته بودند كه با ايجاد ارتباط گسترده با سران فتنه در داخل كشور و جذب نيرو از بدنه دستگاه‌ها و نهادهاي مختلف نظام و ايجاد يك شبكه منسجم پروژه دولت در تبعيد و براندازي نظام اسلامي را عملياتي كند.

به نظر مي‌رسد رسانه‌هاي غربي و صهيونيستي خبر موفقيت دستگاه اطلاعاتي كشورمان و نفوذ عوامل وزارت اطلاعات به اپوزيسيون خارج نشين را بايكوت خبري كرده و سعي مي‌كنند منفعلانه به اين اقدام جمهوري اسلامي ايران واكنش نشان دهند.
captcha
آخرین اخبار