تاریخ انتشار: ۲۵ تير ۱۴۰۵ - ۲۰:۴۶
کد خبر: ۳۳۳۷۷۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی پل روگذر سوسنگرد

رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی کشور، از پیشرفت ۸۰ درصدی پل روگذر سوسنگرد خبر داد.
  علی‌اکبر پورجمشیدیان رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی کشور، امروز در حاشیه بازدید از پل روگذر سوسنگرد که با همراهی سید محمدرضا موالی‌زاده، استاندار خوزستان انجام شد، اظهار کرد: پل روگذر سوسنگرد به طول ۶۰۰ متر، سال‌ها با مشکلات حقوقی و اجرایی دست‌وپنجه نرم می‌کرد که خوشبختانه با همکاری همه مسئولان و دستگاه‌های اجرایی، این موانع برطرف شد.
 
پورجمشیدیان با اعلام پیشرفت فیزیکی پروژه تصریح کرد: در حال حاضر بالغ بر ۸۰ درصد پروژه پیشرفت دارد و در مراحل پایانی قرار دارد. پل و رمپ‌ها به مراحل نهایی نزدیک شده‌اند و بدنه پل نیز بتن‌ریزی شده است.
 
رئیس ستاد مرکزی اربعین حسینی کشور ادامه داد: تنها عملیات آسفالت باقی مانده است که با تأمین منابع مالی، طی بازه زمانی سه تا چهار ماهه قابل انجام خواهد بود.
 
وی با اشاره به نیاز اعتباری این طرح اظهار داشت: برای تکمیل نهایی پروژه، حدود ۸۰ میلیارد تومان اعتبار شامل مطالبات پیمانکار و هزینه‌های باقی‌مانده مورد نیاز است که امیدواریم تأمین شود.
 
پورجمشیدیان خاطرنشان کرد: پس از تکمیل نهایی، این پل در مسیر پیاده‌روی زائران اربعین حسینی مورد استفاده قرار خواهد گرفت و تلاش می‌کنیم با جذب اعتبارات لازم، هرچه سریع‌تر عملیات آسفالت و تکمیل آن را به انجام برسانیم.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار