تاریخ انتشار: ۱۷ فروردين ۱۳۹۲ - ۱۴:۳۸
کد خبر: ۳۳۲۹۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

احداث 2 زمین تنیس در محوطه آبادان

رئیس اداره ورزش و جوانان آبادان از احداث دو زمین تنیس برای انجام تمرینات علاقه‌مندان به این رشته ورزشی در محوطه هتل کاروانسرای آبادان خبر داد.

غلامرضا خنفری اظهار کرد: در این خصوص حمایت لازم را از تیم نفت و علاقه‌مندان این رشته انجام دادیم.

وی افزود: با هتل کاروانسرا توافقاتی انجام شده که دو زمین تنیس در آنجا به‌زودی برای تمرینات علاقه‌مندان و اعضای تیم تنیس فراهم شود.

رئیس اداره ورزش و جوانان آبادان با بیان اینکه این دو زمین با سرمایه گذاری بخش خصوصی در حال تکمیل است، اضافه کرد: با توجه به اینکه دهم اسفندماه سال 91 از زمین‌های در حال ساخت بازدید داشتم، تا افتتاح کامل این اماکن ورزشی دیگر  زمانی باقی نمانده و به زودی علاقه‌مندان به این رشته ورزشی می‌توانند از زمین‌های جدید استفاده کنند.

وی تصریح کرد: اعتراضی در مورد تعداد کم زمین‌ها به ما نرسیده اما با این حال اقدامات لازم برای علاقه‌مندان این رشته صورت گرفته است.

خنفری در پایان عنوان کرد: اداره ورزش و جوانان آبادان در راستای تعالی بخش ورزشی شهرستان از هیچ تلاشی فروگذار نبوده و همه تلاش خود را به‌کار می‌بندد تا با امکانات موجود در این مسیر، گام‌های پیشرفت را یکی پس از دیگری طی کند.

مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار