تاریخ انتشار: ۲۸ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۳
کد خبر: ۳۳۲۳۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری ۱۲ محکوم متواری در آبادان 

فرمانده انتظامی آبادان از دستگیری ۱۲ نفر از محکومان متواری در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی در این شهرستان خبر داد.

 

  سرهنگ رمضان گوروئی در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری پلیس، اظهار داشت: در راستای اجرای طرح ارتقای امنیت اجتماعی، ماموران انتظامی با انجام اقدامات اطلاعاتی و رصد دقیق، در چند عملیات منسجم و هدفمند موفق شدند ۱۲ نفر از محکومان متواری را دستگیر کنند.

 وی افزود: این افراد به اتهاماتی از جمله شرارت، تیراندازی، چاقوکشی، سرقت و سایر جرائم تحت تعقیب مراجع قضائی بودند که پس از شناسایی در عملیات‌های جداگانه دستگیر و برای سیر مراحل قانونی به مرجع قضائی تحویل داده شدند.

 فرمانده انتظامی شهرستان آبادان با تاکید بر اینکه برهم زدن نظم، امنیت و آرامش شهروندان خط قرمز پلیس است، خاطرنشان کرد: ماموران انتظامی به صورت قاطع و قانونی با مخلان نظم و امنیت عمومی برخورد خواهند کرد.

captcha
آخرین اخبار