تاریخ انتشار: ۱۹ خرداد ۱۴۰۵ - ۱۲:۰۶
کد خبر: ۳۳۱۸۷۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خرید ۲۵ هزار تن گندم از کشاورزان شادگان

مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: از ابتدای فصل خرید تضمینی گندم در این شهرستان، ۲۵ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و به مراکز خرید تحویل داده شد.

 مدیر جهاد کشاورزی شادگان گفت: از ابتدای فصل خرید تضمینی گندم در این شهرستان، ۲۵ هزار تن گندم از کشاورزان خریداری و به مراکز خرید تحویل داده شد.

جمشید اسلامیان  اظهار کرد: با توجه به شرایط نامناسب آب در حوزه مرکزی، امسال تولید گندم در شهرستان نسبت به سال گذشته کاهش داشت که این موضوع خرید تضمینی آن را تحت تاثیر قرار داده است.

وی ادامه داد: خشکسالی و کم‌بارانی‌ها در سال گذشته به دیمزارهای گندم شهرستان شادگان خسارت زده و باعث کاهش تولید این محصول شد.

مدیر جهاد کشاورزی شادگان میزان برداشت گندم از مزارع شادگان در سال گذشته را ۴۴ هزار تن عنوان کرد و افزود: امسال میزان برداشت گندم در این شهرستان به ۳۰ هزار تن رسید.

اسلامیان بیان کرد: ۲۵ هزار تن گندم از گندمکاران به‌صورت تضمینی خریداری و به سه مرکز خرید در شادگان و دارخویین تحویل داده شد.

وی گفت: امسال ۱۶۰ کمباین برای برداشت گندم در مزارع گندم شهرستان شادگان فعالیت داشتند.

به گزارش ایرنا، گندم، خرما و برنج از عمده‌ترین محصولات کشاورزی شهرستان شادگان به شمار می‌روند و این شهرستان دارای ۵۷ هزار هکتار زمین کشاورزی است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار