حسین فرکی می گوید نتیجه بازی با صبا برایش راضیکننده نبوده است و بازیکنانش باید از فرصت پیشآمده استفاده میکردند.
سرمربی تیم فولادخوزستان در نشست خبری پس از بازی تیمش با صبای قم اظهار کرد: باتوجه به بازی خانگیمان، فرصت خوبی برای کسب سهمیه آسیا داشتیم که از دستمان رفت ولی ناامید نیستیم و هنوز هم میتوانیم سهمیه را به دست آوریم.
وی ادامه داد: در نیمه اول متاسفانه به دو دلیل عملکرد خوبی نداشتیم؛ یکی فاصله زمانی ایجاد شده بین بازیها در لیگ که تاثیر منفی بر عملکرد تمام تیمها ازجمله ما گذاشت و دیگر اینکه مقابل صبایی بازی میکردیم که سابقه حضور در آسیا را دارد و به دنبال یک امتیاز و اگر هم می توانست، سه امتیاز بود.
فرکی اضافه کرد: در بخش دفاعیمان موفق نبودیم و اشتباهاتی داشتیم. شاید اگر ما یک گل جلو میافتادیم، نتیجه بازی تغییر میکرد. در نیمه دوم نیز میخواستیم بازی را ببریم؛ به همین دلیل تغییراتی در تیم ایجاد کردیم و توانستیم روند بازی را به نفع خودمان کنیم ولی درمجموع با برتری از زمین خارج نشدیم و امتیازها تقسیم شد.
سرمربی تیم فوتبال فولادخوزستان بااشاره به شرایط زمین عنوان کرد: شرایط چمن ایدهآل نبود ولی نسبت به بازیهای گذشتهمان، بهتر شده بود.