تاریخ انتشار: ۲۲ ارديبهشت ۱۴۰۵ - ۱۱:۰۷
کد خبر: ۳۳۰۶۳۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مشکلات زیست محیطی بندر صادراتی ماهشهر بررسی شد 

  رئیس اداره حفاظت محیط زیست ماهشهر از بررسی مشکلات و مسائل زیست محیطی بندر صادراتی ماهشهر خبر داد. 

  رئیس اداره حفاظت محیط زیست ماهشهر از بررسی مشکلات و مسائل زیست محیطی بندر صادراتی ماهشهر خبر داد. 

ایرج سلیمانی اظهار کرد: با توجه به وجود مشکلات زیست محیطی در مجموعه بندر صادراتی مجیدیه ماهشهر و تشکیل پرونده‌های قضایی در این خصوص، همچنین پیگیری‌های آقای مهمان‌نواز دادستان بندر ماهشهر و تشکلیل جلسه‌ای در سال ۱۴۰۴ با این موضوع، برای تعامل و تصمیم‌گیری برای حل مشکلات این منطقه و نیز بررسی اجرای مصوبات جلسه سال قبل، جلسه حفظ حقوق عامه دادسرای عمومی و انقلاب بندرماهشهر برگزار شد. 

وی افزود: در این جلسه که به میزبانی دادسرای بندر ماهشهر برگزار شد، ابتدا گزارشی از آخرین وضعیت زیست محیطی و اقدامات انجام‌شده توسط مجموعه بندر صادراتی و نیز اقداماتی که باید برای کاهش و رفع مشکلات زیست محیطی انجام شود، از سوی اداره حفاظت محیط زیست ماهشهر ارائه شد. 

سلیمانی در ادامه گفت: مقرر شد در اسرع وقت جلسه‌ای با حضور مدیرکل حفاظت محیط زیست خوزستان و مدیرعامل پالایشگاه نفت آبادان تشکیل و پروژه‌های محیط زیستی که نیاز به مصوبه هیات مدیره پالایشگاه نفت آبادان دارد، بررسی و عملیاتی شود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار