
مصطفی طحان بیان کرد: طی تماسی با سامانه ۱۱۲ مبنی بر مفقود شدن جوان ۲۲ ساله در منطقه کوهستانی، نیروهای هلال احمر پایگاه شهیون عملیات جستجو برای یافتن فرد مفقود را آغاز کردند.
وی افزود: با توجه به پیدا شدن خودرو و وسایل شخصی این جوان در منطقه دژ محمدعلی خان، جستجو در این منطقه متمرکز شد.
رئیس جمعیت هلال احمر دزفول گفت: با توجه به سخت گذر بودن و وسعت منطقه، پس از ۹ ساعت جستجو، پیکر بیجان فرد مفقود شده توسط نجاتگران این پایگاه کشف و پس از دسترسی فنی و ایمن سازی منطقه و با کمک نیروهای محلی پیکر بیجان این جوان به مراجع ذی صلاح تحویل داده شد.
طحان ضمن اظهار تاسف از این حادثه ناگوار، از تمامی شهروندان و گردشگران تقاضا کرد با توجه به وسعت و خطرات طبیعی مناطق کوهستانی شهرستان بدون آشنایی و آگاهی قبلی و به تنهایی اقدام به گردش و صعودهای انفرادی نکنند و حتما همراه با افراد آگاه و یا با تورهای گردشگری مجاز اقدام به طبیعت گردی در این منطقه کنند.
حدود ۷۰ درصد وسعت شهرستان دزفول را بخشهای سردشت و شهیون تشکیل میدهند که اغلب این مناطق سخت گذر، کوهستانی و مناطق گردشگری است.