تاریخ انتشار: ۳۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۲:۱۴
کد خبر: ۳۲۹۵۷۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کوچ بهاره عشایر خوزستان شروع شد

  مدیرکل امور عشایر خوزستان گفت: برای کوچ بهاره عشایر در ۱۲ شهرستان عشایری استان تمهیدات لازم پیش‌بینی و اجرا شده است.

 نوروز جمال‌پور پیش از ظهر امروز دوشنبه در گفتگویی رسانه ای اظهار کرد: با آغاز فصل بهار، کوچ عشایر خوزستان به مناطق ییلاقی در حال انجام است و این کوچ طبق سنت سالانه از مسیر ایلراه‌ها و مناطق کوهستانی و مرتعی صورت می‌گیرد.

وی افزود: در راستای تسهیل روند کوچ، اقدامات عمرانی و خدماتی از جمله مرمت ایلراه‌ها، تأمین آذوقه، سوخت و آبرسانی سیار برای خانوارهای عشایری انجام شده است تا مسیر جابه‌جایی عشایر بدون مشکل ادامه یابد.

مدیرکل امور عشایر خوزستان تصریح کرد: هماهنگی‌های لازم با دستگاه‌های اجرایی و امدادی نیز برای حفظ امنیت، سلامت دام‌ها و تأمین نیازهای عشایر در طول مسیر انجام گرفته است.

وی خاطرنشان کرد: استان خوزستان با دارا بودن ۳۹ هزار خانوار عشایری، بزرگ‌ترین استان عشایری کشور است و نقش مهمی در تولید فرآورده‌های دامی و حفظ سنت‌های بومی ایفا می‌کند.

مرجع / مـهـر
captcha
آخرین اخبار