ولیالله حیاتی سهشنبه شب در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: لحظاتی قبل پتروشیمی امیرکبیر ماهشهر مورد تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفت که در این حادثه هیچگونه تلفاتی گزارش نشده است.
وی افزود: سهشنبه شب تهاجم هوایی به یک نقطه در غرب اهواز ثبت شد که هیچگونه تلفات جانی یا مجروحیتی نداشت.
در پی تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی به برخی زیرساختها و مراکز اقتصادی در خوزستان، چندین نقطه در استان هدف قرار گرفت.
بر اساس گزارشها، فرودگاه بینالمللی سردار شهید سلیمانی اهواز در جریان این حملات مورد اصابت قرار گرفت. همچنین طی روزهای گذشته پایانه تجاری مرزی شلمچه در خرمشهر هدف تهاجم هوایی قرار گرفت که بر اثر آن آسیبهای جدی به این پایانه وارد شد.
در ادامه این حملات، صبح روز شنبه ۱۵ فروردین ۱۴۰۵ برخی شرکتهای مستقر در منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی نیز مورد اصابت قرار گرفتند که در نتیجه آن، بخشهایی از شرکتهای پتروشیمی فجر ۱ و ۲، کارون، رازی و بندر امام دچار آسیب شد.
بر اساس این گزارش، برای چهارمین بار در پی تهاجم هوایی دشمنان آمریکایی و صهیونیستی، شرکت کشتیسازی خرمشهر نیز امروز مورد اصابت حملات دشمن قرار گرفت.