بخشدار سردشت دزفول گفت: پرت شدن خودروی ۴۰۵ به رودخانه فصلی در روستای گاومیر دزفول بر اثر توفان، منجر به کشته شدن دختر و پسر یک خانواده شد.
تورج بختیاری افزود: یک خودروی ۴۰۵ بر اثر توفان به رودخانه فصلی سقوط کرد که یک خانواده چهارنفره شامل پدر، مادر، یک دختر ۱۴ساله و پسر ۲ ساله از اهالی روستای گاومیر در این خودرو بودند.
بختیاری گفت: دختر و پسر این خانواده در رودخانه فصلی غرق شدند که پس از جستجوی فراوان با همکاری نیروهای محلی و هلال احمر صبح امروز، جسد دختر ۱۴ساله کشف شد.
وی خاطرنشان کرد: عملیات جستجو و امداد و نجات برای یافتن جسد پسر ۲ ساله نیز ادامه دارد.
بخشدار سردشت دزفول گفت: پدر و مادر این خانواده نیز به طرز معجزهآسایی نجات یافتند و اکنون برای درمان در بیمارستان بستری هستند.
بختیاری افزود: این توفانی به سرعت حدود ۱۰۰ کیلومتر، منجر به سقوط دکل مخابراتی واقع در ابتدای ورودی روستای گاومیر نیز شد.
وی ادامه داد: سقوط دکل مخابراتی بر اثر این توفان منجر به قطع برق، شکستگی درختان، علائم راهنمایی و رانندگی و تابلوهای ورودی جاده شد.
بخشدار سردشت دزفول گفت: دکل مخابراتی منطقه به طور کامل تخریب شده است؛ امروز با همکاری نیروهای مخابرات استان و شهرستان خط جدیدی برای برقراری موقت خط تلفن و برق روستای گاومیر متصل شد و اکنون مشکلی در این خصوص وجود ندارد.
بخش سردشت دزفول دارای ۲ شهر سالند و حمزه، ۱۶۵ روستا و جمعیتی بالغ بر ۲۸ هزار نفر است