تاریخ انتشار: ۱۶ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۸:۰۷
کد خبر: ۳۲۸۸۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اختصاص ۸۲۰ میلیارد ریال برای جبران خسارات آبگرفتگی خوزستان  

مدیر کل کمیته امداد خوزستان از خرید ۷۰ میلیارد ریال کالا برای خانوارهای آسیب دیده از آبگرفتگی در استان خبر داد و گفت: برای تعمیر منازل آسیب‌دیده از آبگرفتگی نیز اعتباری حدود ۷۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که روند اجرایی آن آغاز شده است.
 

  مدیر کل کمیته امداد خوزستان از خرید ۷۰ میلیارد ریال کالا برای خانوارهای آسیب دیده از آبگرفتگی در استان خبر داد و گفت: برای تعمیر منازل آسیب‌دیده از آبگرفتگی نیز اعتباری حدود ۷۵۰ میلیارد ریال تخصیص یافته که روند اجرایی آن آغاز شده است.

جمال شیبه ضمن اشاره به تشکیل قرارگاه مردمی، حمایتی و اجتماعی «ایران همدل» در این نهاد هم‌زمان با آغاز جنگ تحمیلی بیان کرد: همچنین ۲۰۰ میلیارد ریال تسهیلات قرض‌الحسنه برای حمایت از خانوارهای آسیب‌دیده از آبگرفتگی در استان در نظر گرفته شده است.

وی با بیان اینکه این تسهیلات با هدف جبران بخشی از خسارات به مردم پرداخت خواهد شد، افزود: امید است مجموعه این اقدامات بتواند به کاهش مشکلات خانوارهایی کمک کند که علاوه بر آسیب‌های ناشی از جنگ تحمیلی، در بارندگی‌های اخیر نیز دچار خسارت شدند.

شیبه ادامه داد: با دستور ویژه استاندار خوزستان و رئیس کمیته امداد کشور برای رسیدگی فوری به آسیب‌دیدگان بارندگی‌های اخیر، کاروان امدادی کمیته امداد استان امروز وارد مناطق خسارت‌دیده شد و روند توزیع گسترده اقلام حمایتی را آغاز کرد.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان هدف از ایجاد این قرارگاه را ارائه خدمات سریع و مؤثر به مردم، به‌ویژه اقشار کم‌برخوردار دانست و افزود: این رویکرد امروز نیز در حمایت از آسیب‌دیدگان بارندگی‌های اخیر ادامه دارد.

وی گفت: ارسال نخستین مرحله امدادرسانی از همان ساعات ابتدایی بارش‌ها انجام شد و نیروهای کمیته امداد با حضور در مناطق آسیب‌دیده، اقدام به توزیع بسته‌های غذایی و غذای گرم میان خانواده‌های درگیر حادثه کردند.

مدیرکل کمیته امداد خوزستان اضافه کرد: مرحله دوم کمک‌رسانی از امروز در حال اجراست و شامل توزیع اقلام و لوازم ضروری منزل از جمله یخچال، فرش، موکت، پتو، بخاری و آبگرمکن برقی است که در اختیار خانواده‌های خسارت‌دیده قرار می‌گیرد.

  بر اثر بارش باران در ابتدای فروردین‌ماه جاری، برخی مناطق خوزستان از جمله شهرستان اندیمشک دچار آبگرفتگی گسترده شدند.

طبق اعلام هلال احمر خوزستان، به یک‌هزار و ۶۰۰ آسیب‌دیده از آبگرفتگی در استان امدادرسانی شد.

captcha
آخرین اخبار