تاریخ انتشار: ۰۹ فروردين ۱۴۰۵ - ۰۰:۲۹
کد خبر: ۳۲۸۵۲۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

استاندار: کالا و مایحتاج مردم به وفور در خوزستان موجود است

استاندار خوزستان گفت: کالا، ارزاق و مایحتاج مردم در سوپرمارکت‌ها و بازارهای عمومی و میوه و تره‌بار به وفور وجود دارد و مشکلی در این بخش نداریم.

 سید محمدرضا موالی‌زاده شنبه در حاشیه بازدید از بازار و روند خدمات‌رسانی عمومی در اهواز بیان کرد: قیمت‌ کالا در استان کنترل شده هرچند ممکن است در برخی موارد تفاوت‌هایی وجود داشته باشد که این موضوع به سراسر کشور مربوط است.

استاندار خوزستان تصریح کرد: اگر شهروندان احساس کردند قیمت کالایی به صورت نامتعارف افزایش یافته با شماره ۱۲۴ تماس بگیرند و اطلاع‌رسانی کنند تا مسئولین مربوطه وارد شوند و برخورد لازم را انجام دهند.

موالی‌زاده با بیان اینکه خوشبختانه هیچ کمبودی در زمینه کالا نداریم خاطرنشان کرد: امیدواریم با کنترل، رسیدگی و رصد وضعیت بازار، شرایط مناسبی داشته باشیم.

وی در ادامه با اشاره به شرایط فعلی کشور گفت: همکاری مردم در مدیریت هر چه شرایط اضطرار بسیار مکثر است و ما در کنار یکدیگر باید شرایط فعلی را مدیریت کنیم تا از این شرایط عبور کنیم.

استاندار خوزستان تاکید کرد: به فضل خداوند با پیروزی بر آمریکا و رژیم صهیونیستی، وارد مرحله‌ای خواهیم شد که در تراز ملت بزرگ ایران است.

  معاون اقتصادی استاندار پیش از این از ثبات زنجیره تامین کالا در استان خبر داد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار