تاریخ انتشار: ۰۵ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۵
کد خبر: ۳۲۸۳۵۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

تخریب گسترده سالن چند منظوره اندیمشک در تجاوز آمریکایی-صهیونی

  مدیرعامل باشگاه ورزشی آساره اندیمشک از تخریب گسترده سالن چند منظوره این شهرستان در پی تجاوز ددمنشانه آمریکایی-صهیونی خبر داد و حمله به اماکن ورزشی را محکوم کرد.

مسعود شیرمهد اظهار کرد: در پی حملات آمریکایی-صهیونی به شهرستان اندیمشک شاهد تخریب گسترده سالن ورزشی کوی نیرو بودیم که متاسفانه زیرساخت‌های سالن آسیب جدی دید و سقف و دیوارهای بخش‌هایی از مجموعه ورزشی و شیشه‌های آن تخریب شد.

او ادامه داد: دیدن سالن به این شکل با توجه به حجم تخریب آن، برای ما که خاطرات زیادی از آن داریم بسیار ناراحت کننده است. این سالن همیشه میزبان نوجوانان و جوانان زیادی در رشته‌های والیبال، هندبال، بسکتبال و فوتسال بوده است.

مربی تیم فوتسال استقلال تهران و مدیرعامل باشگاه ورزشی آساره اندیمشک گفت: متاسفانه اکنون استفاده از  این سالن باتوجه به آسیبی که به آن وارد شده امکان پذیر نیست و نیاز به بازسازی دارد.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار