تاریخ انتشار: ۰۳ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۱:۲۱
کد خبر: ۳۲۸۳۰۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

نماینده مجلس: ملت بزرگ ایران در برابر هیچ متجاوزی سر خم نخواهد کرد

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، گفت: هیچ کس خواهان جنگ نیست ولی ملت بزرگ ایران ثابت کرده که در مقابل متجاوز هرگز سر خم نخواهد کرد.

 جهانبخش قلاوند یکشنبه شب در اجتماع باشکوه مردم اندیمشک در تجدید بیعت با رهبر انقلاب اسلامی، حضور و ایستادگی بی بدیل مردم در دفاع از ایران اسلامی را مورد تجلیل قرار داد و بیان کرد: حضور پرشور، آگاهانه و تاریخ ساز مردم در خیابان‌ها، اهمیتی هم‌تراز با جهاد نظامی در میدان‌های نبرد دارد.

وی اظهار کرد: حضور منسجم و باانگیره مردم در خیابان‌ها برای دفاع از اسلام، ولایت و تجدید بیعت با رهبر عزیز و جوان ایران اسلامی و بزرگداشت شهدای والامقام به ویژه امام شهید ملت ایران است.

این نماینده مردم در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه حضور پرشور مردم در خیابان قوت قلب نیروهای مسلح جمهوری اسلامی است، تاکید کرد: حضور پرشور مردم در خیابان‌ها، فراخوان‌های ضدانقلاب را در هم کوبید و اجازه عرض اندام به فتنه گران خائن را نداد.

ترامپ دشمن بشریت است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، ترامپ را دشمن بشریت دانست و گفت: حذف برنامه هسته‌ای، تعدیل برنامه موشکی و براندازی نظام جمهوری اسلامی سه راهبرد اعلامی رییس جمهور جنایتکار آمریکا از تعرض به خاک پاک میهن اسلامی است که هیچ یک از این اهداف محقق نشده است.

وی با بیان اینکه دشمن در تحقق اهداف راهبردی اعلامی خود در قبال ایران دچار شکست شده است، ادامه داد: آمریکا به کمک اسراییل، به خاک ایران اسلامی حمله کرد و این ماشین ترور، جنایت‌های بزرگی را در ایران رقم زد.

قلاوند، اظهار کرد: ماهیت پلید آمریکای جنایتکار و رژیم غاصب صهیونیستی با نقض تمام قوانین حقوق بشر و زیر پا گذاشتن تمام اصول اخلاقی و انسانی در حمله به ایران اسلامی برای تمام مردم جهان افشا شد.

 

حمله به بیمارستان‌ها و مناطق مسکونی ناشی از استیصال دشمن است

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، بیان کرد: مقاومت ملت بزرگ ایران و دلیرمردان شجاع نیروهای مسلح و مقتدر کشور، دشمنان را به استیصال کشانده و حمله ددمنشانه آنها به مراکز غیرنظامی، خدماتی، مسکونی و تجاری نیز ناشی از این درماندگی و ضعف است.

وی با اشاره به حمله اخیر آمریکایی صهیونیستی به اندیمشک افزود: حمله به کارگاه صنعتی، تخریب بازار، مدارس، مصلای نمازجمعه و بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک تنها بخشی از جنایت‌های تجاوزکاران تروریست آمریکایی به ایران اسلامی است.

قلاوند با بیان اینکه دشمن آمریکایی صهیونیستی نشان داده است که به هیچ مبنای قانونی و اخلاق پایبند نیست، گفت: اگرچه دشمنان دستاوردهای تاکتیکی به دست آورده‌اند ولی از منظر راهبردی، تمام تحلیلگران بر این واقعیت تاکید دارند که ایران، پیروز قطعی این نبرد است.

روند خدمات رسانی در اندیمشک باید بدون وقفه ادامه داشته باشد

نماینده مردم اندیمشک در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه روند خدمت رسانی به مردم باید به صورت مستمر و بی وقفه ادامه داشته باشد، افزود: شایعه پراکنی، تضعیف دولت و ارکان خدمات رسانی در شرایط کنونی جنگ، اقدامی نادرست و حرکت در مسیر پازل دشمن است.

وی با بیان اینکه حملات اخیر آمریکایی صهیونیستی، خسارت‌های سنگینی به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک وارد کرده است، گفت: با توجه به زمان بر بودن فعال سازی کامل این بیمارستان و نیاز شهرستان به توسعه زیرساخت‌های درمانی، ساختمان تعیین شده برای فعال سازی دانشکده پرستاری و مامایی در اندیمشک باید به سرعت تخلیه شود تا در اختیار مرکز درمانی قرار گیرد.

قلاوند در بخش دیگری از سخنان خود، یاد شهید سید جاسم ساعدی از شهدای جنگ رمضان که سابقه نمایندگی مردم اندیمشک و شوش را برای چند دوره در کارنامه دارد، را گرامی داشت.

به گزارش ایرنا، بر اساس اعلام معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان، از ابتدای جنگ رمضان تا کنون ۲۵ شهروند غیرنظامی در استان طی حملات متجاوزانه آمریکا و رژیم صهیونیستی به خاک وطن به شهادت رسیده است.

ساعت ۱۱:۳۰ دقیقه اول فروردین ماه جاری، صدای چند انفجار مهیب ناشی از حملات هوایی دشمن آمریکایی صهیونیستی در شهرهای دزفول و اندیمشک شنیده شد که خسارت‌های زیادی از جمله شکستن شیشه‌ها، تخریب ساختمان‌ها و ریزش سقف برخی منازل تا فاصله چند کیلومتری بر جا گذاشت.

در پی این حمله هوایی، خسارت‌های زیادی به بیمارستان امام علی(ع)، منازل مسکونی و واحدهای تجاری و غیرنظامی اندیمشک وارد شد.

محمدرضا عارف معاون اول رییس جمهور نیز ساعتی پس از حمله وحشیانه تجاوزگرانه دشمن آمریکایی- صهیونیستی که منجر به خساراتی به بیمارستان اندیمشک شده بود، ضمن تماس با استاندار خوزستان، بر رسیدگی فوری به وضعیت این بیمارستان تاکید کرد.

استاندار خوزستان نیز شنبه شب ضمن بازدید از خسارت‌های وارد شده به این بیمارستان، حمله دشمن به بیمارستان امام علی(ع) اندیمشک را سند جنایت صهیونیستی و آمریکایی دانست.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار