تاریخ انتشار: ۰۱ فروردين ۱۴۰۵ - ۱۵:۳۲
کد خبر: ۳۲۸۲۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

شهادت یک کودک در حمله متجاوزانه آمریکایی صهیونیستی به اهواز  

شهادت یک کودک در حمله متجاوزانه آمریکایی صهیونیستی به اهواز
 
کودک خردسال خوزستانی در پی حمله متجاوزانه آمریکایی - صهیونیستی در اهواز به درجه رفیع شهادت نائل آمد.
 

 صبح روز شنبه در اولین روز از سال ۱۴۰۵، حملات تجاوزکارانه دشمن به مجتمع خدمات رفاهی و گردشگری ریتاج اهواز منجر به شهادت یک کودک و مجروحیت ۲ نفر از شهروندان شد.

ولی‌الله حیاتی معاون امنیتی و انتظامی استانداری خوزستان در این خصوص اعلام کرد: صبح امروز شنبه اول فروردین ماه، رستوران و مجموعه رفاهی ریتاج اهواز مورد اصابت و حمله دشمنان آمریکایی و صهیونیستی قرار گرفت.

وی با اشاره به شهادت و مجروحیت تعدادی از مردم در این حمله مذبوحانه افزود: در این حادثه یک کودک خردسال نیز به شهادت رسید.

حیاتی بیان کرد: عملیات آواربرداری محل اصابت پرتابه دشمن، بلافاصله توسط نیروهای امدادی صورت گرفت.

بر اساس این گزارش صبح شنبه، نهم اسفند مناطق مختلف ایران مورد هدف حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار قرار گرفت و بر اثر این حمله‌ها، جمعی از فرماندهان نظامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شهادت رسیدند.

این حملات بلافاصه با واکنش نیروهای نظامی کشورمان مواجه شد و حملات هوایی در حالی ادامه دارد که متجاوزان افزون بر مراکز نظامی به برخی مراکز غیرنظامی از جمله مدارس و بیمارستان‌ها نیز حمله می‌کنند که دبستان شجره طیبه میناب با ۱۷۱ شهید و ۹۵ مجروح از جمله آنها است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار