مردم شمال خوزستان روز جمعه همزمان با سراسر کشور، راهپیمایی کرده و با سردادن شعارهایی اعلام کردند تا پایان جان برای ایران در میدان خواهند ماند.
مردم دزفول روز جمعه همزمان با سراسر کشور از میدان حاج مرادی تا مصلای امام علی(ع) راهپیمایی کردند و انزجار خود از استکبار جهانی را فریاد زدند.
"پرچم خون خواهی ما به پا شد"، "ولی حق ولی امر ما شد"، "خامنهای امام است"،" مرگ بر اسرائیل" و " مرگ بر آمریکا" از جمله شعارهای مردم دزفول در راهپیمایی روز قدس امسال بود.
در پایان نیز قطعنامه راهپیمایی روز قدس قرائت شد و مردم دزفول اعلام کردند تا پای جان برای ایران در میدان خواهند ماند.
مردم مسجدسلیمان نیز از سه راهی پشت برج به سمت مصلای نماز جمعه راهپیمایی کرده و شعار مرگ بر آمریکا سر دادند.
مردم ولایتمدار گتوند نیز پس از اقامه نماز جمعه تا چهارراه شهید طیبی راهپیمایی کرده و ضمن محکومیت رژیم غاصب صهیونیستی از مردم مظلوم فلسطین حمایت کردند.