تاریخ انتشار: ۱۷ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۴۶
کد خبر: ۳۲۷۷۴۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دفاع از ایران در برابر تجاوز آمریکا و رژیم صهیونیستی واجب است

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری گفت: دفاع از ایران در برابر این تجاوزات، واجب عقلی، شرعی و قانونی است و باید با تمام توان انجام شود.
 
 آیت‌الله عباس کعبی با تاکید بر لزوم دفاع مشروع در برابر تجاوزات آمریکا و رژیم صهیونیستی اظهار داشت: دفاع از ایران در برابر این تجاوزات، واجب عقلی، شرعی و قانونی است و باید با تمام توان انجام شود.

وی بیان کرد: این دفاع متوقف بر اذن هیچ‌کس نیست و کسی حق جلوگیری از آن را ندارد.

آیت الله کعبی افزود: تقویت نیرو‌های مسلح مقتدر و جان‌برکف بر همگان واجب بوده و تضعیف آنها حرام شرعی به شمار می‌آید.

نماینده مردم خوزستان در مجلس خبرگان رهبری همچنین تاکید کرد: هر نیروی متجاوز آمریکایی یا صهیونیستی، تحت هر شرایطی و در هر زمان و مکان، هدف دفاع مشروع است.

وی عنوان کرد: دیپلماسی در دوران تجاوز باید دیپلماسیِ جهاد و مقاومت باشد و در جهت تقویت نیرو‌های مسلح حرکت کند.

صبح شنبه، نهم اسفند مناطق مختلف ایران مورد هدف حمله‌های هوایی رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار قرار گرفت و بر اثر این حمله‌ها، جمعی از فرماندهان نظامی و رهبر معظم انقلاب اسلامی، حضرت آیت‌الله خامنه‌ای به شهادت رسیدند.

این حملات بلافاصله با واکنش نیرو‌های نظامی کشورمان مواجه شد و حملات هوایی در حالی ادامه دارد که متجاوزان افزون بر مراکز نظامی به برخی مراکز غیرنظامی از جمله مدارس و بیمارستان‌ها نیز حمله می‌کنند که دبستان شجره طیبه میناب با ۱۷۱ شهید و ۹۵ مجروح از جمله آنها است.

رژیم صهیونیستی همچنین شامگاه یکشنبه افزون بر حمله به مناطق مختلف کشور دو واحد مسکونی و بخش‌هایی از بیمارستان گاندی تهران را نیز هدف قرار داد.

همچنین در ادامه برخی از نقاط استان خوزستان مورد حمله موشکی رژیم صهیونیستی قرار گرفتند که در نتیجه آن چندین نفر به شهادت رسیدند.

روز جمعه نیز پیکر مطهر شهیدان هادی استاد، سیدرضا سیدحسینی، مهدی علیدادی و مجتبی محبی شهدای مدافع وطن پس از اقامه نماز جمعه اهواز تشییع و در گلزار شهدا به خاک سپرده شدند.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار