تاریخ انتشار: ۰۴ اسفند ۱۴۰۴ - ۱۱:۰۹
کد خبر: ۳۲۷۲۰۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کشف و توقیف ۶۵ دستگاه استخراج رمزارز غیرمجاز در اهواز

تعداد ۶۵ دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی در مناطق مختلف اهواز شامل مناطق ملاشیه، کوی سادات، گلدشت، عین دو، مجاهد، پادادشهر و آخر آسفالت کشف شده است.

  مدیرعامل شرکت توزیع برق اهواز از کشف و توقیف تعداد ۶۵ دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز در اهواز خبرداد.

محمد فراتی اظهار کرد: تعداد ۶۵ دستگاه استخراج رمز ارز دیجیتال غیرمجاز با همکاری نیروی انتظامی در مناطق مختلف اهواز شامل مناطق ملاشیه، کوی سادات، گلدشت، عین دو، مجاهد، پادادشهر و آخر آسفالت کشف شده است.

وی افزود: فعالیت غیرمجاز مزارع ماینر علاوه بر تحمیل هزینه‌های سنگین به شبکه توزیع، موجب بروز خسارات فنی و اقتصادی گسترده‌ای در زیرساخت‌های انرژی و نیز وسایل برقی شهروندان می‌شود.

مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق اهواز بیان کرد: هر دستگاه ماینر به طور میانگین به اندازه چندین خانوار، برق مصرف می‌کند و استفاده غیرمجاز از آن‌ها، فشار زیادی بر ترانس‌های برق وارد کرده که در مواردی منجر به انفجار و خروج ترانس‌ها از مدار شده است.

فراتی ادامه داد: قیمت هر دستگاه ترانس نیز بسته به مدل و میزان ولتاژ بین ۲۵۰ میلیون تا یک میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان برآورد می‌شود.

وی با بیان اینکه استفاده از ماینرهای غیرمجاز باعث ایجاد فشار سنگین بر شبکه برق، کاهش پایداری و افزایش احتمال قطعی برق در مناطق مختلف می‌شود، یادآور شد: شهروندان می‌توانند موارد مشکوک را از طریق سامانه پیامکی ۳۰۰۰۵۱۲۱ گزارش کنند؛ هویت اطلاع‌دهندگان محرمانه خواهد ماند و مطابق مقررات، پاداش نقدی از یک تا ۳۰۰ میلیون تومان برای گزارش‌های موثر در نظر گرفته شده است.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار