تاریخ انتشار: ۲۱ بهمن ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۹
کد خبر: ۳۲۶۶۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دبیر شورای مشاوران وزرا: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت نباید منوط به تخصیص بودجه باشد  

دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با اشاره به کم کاری انجام شده برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در کشور گفت: تلاش دستگاه‌ها برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به عنوان یک فرهنگ تمدن ساز نباید منوط به تخصیص بودجه و اعتبارات دولتی باشد.
 

 رضا رحیمی‌نسب روز سه شنبه در نشست شورای اداری شوش که در سالن فرمانداری این شهرستان برگزار شد، بیان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت به معنای برگزاری یادواره و چاپ تصویر شهدا نیست بلکه در گرو کار شبانه روزی برای خدمت به مردم است.

وی ادامه داد: خون شهدای گرانقدر زیادی برای شکل گیری و استمرار نظام مقدس جمهوری اسلامی به زمین ریخته شده است و مدیران دستگاه‌ها باید خود را میراث دار خون این شهدا بدانند.

دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران گفت: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یک فرهنگ تمدن ساز است که می‌تواند به عنوان یک نظریه در دنیا معرفی شود.

وی فرهنگ ایثار و شهادت را تحول آفرین دانست و افزود: فرهنگ ایثار و شهادت باید به عنوان زیربنای فرهنگ سازمانی در دستگاه‌های مختلف تعریف شود.

طرح سپاس برای تکریم خانواده شهدا و ایثارگران اجرا شود

رحیمی‌نسب با اشاره به اجرای طرح سپاس برای تکریم خانواده شهدا و ایثارگران در کشور گفت: همه مسوولان دستگاه‌ها مکلف هستند به صورت هفتگی و ماهیانه ضمن دیدار با خانوده شهدا و ایثارگران نسبت به تکریم آنها اقدام کنند.

وی ارتقای ایثارگران در پست‌های اداری را از الزام‌های قانونی دانست و افزود: شان و جایگاه ایثارگران متعهد و متخصص در مسوولیت‌های اداری نباید فدای کارهای سیاسی شود.

ایجاد نارضایتی به دلیل عملکرد کارکنان یکی از آسیب‌های مهم دستگاه‌های دولتی است

دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با بیان اینکه ایران امروز قابل مقایسه با قبل از انقلاب نیست، اظهار کرد: ایران اسلامی تا رسیدن به نقطه ایده آل فاصله دارد ولی مسایل و مشکل‌های کنونی نباید موجب تحریف واقعیت‌ها، تطهیر خاندان پهلوی و تغییر جای شهید و جلاد شود.

وی ایجاد نارضایتی مردم ناشی از عملکرد کارکنان دولت را یکی از آسیب‌های مهم دانست و افزود: تکریم ارباب رجوع، جلوگیری از فساد اداری، گره گشایی از مسایل و برخورد شایسته با مردم باید در اولویت دستگاه‌های دولتی باشد.

رحیمی‌نسب با بیان اینکه ایران اسلامی به طور قطع از گردنه‌های سخت کنونی عبور خواهد کرد، بیان کرد: عملکرد نامناسب کارکنان دولت و برخورد ناشایست با مردم در دستگاه‌ها، ثمره‌ای جز ایجاد نارضایتی ندارد.

رسانه‌های معاند در حال تطهیر دوران تاریک پهلوی هستند

دبیر شورای مشاوران وزرا در امور ایثارگران با بیان اینکه ایران پیش از انقلاب اسلامی، گرفتار تبعیض و ناعدالتی و سرسپردگی به بیگانگان بود، گفت: تلاش رسانه‌های معاند، تطهیر خاندان پهلوی و ارایه تصویری زیبا و پیشرفته از ایران در دوران طاغوتی پهلوی است.

وی ادامه داد: ایران پیش از انقلاب علاوه بر سرسپردگی کامل به بیگانگان، از ابتدایی ترین زیرساخت‌های رفاهی، آموزشی، خدماتی و عمرانی بی‌بهره بود.

رحیمی‌نسب بیان کرد: دورترین روستاهای کشور، امروز از تمام زیرساخت‌های رفاهی از جمله آب، برق، گاز، مخابرات و اینترنت و همچنین زیرساخت‌های رفاهی، آموزشی و ورزشی برخوردار هستند.

 ۲ منطقه جنگی شامل فتح المبین و فکه در شهرستان شوش وجود دارد و تاکنون آثار متعدد دفاع مقدس در این شهرستان از جمله محوطه یادمانی جبهه شوش (غرب کرخه)، حمام پادگان لشگر ۲۵ کربلای شوش در روستای خماط بخش شاوور و بیمارستان صحرایی شهید مخبری ارتش جمهوری اسلامی در بخش فتح المبین این شهرستان به ثبت ملی رسیده است.

یادمان فتح المبین یادگار ارزشمند عملیات غرورآفرین فتح المبین در سال ۱۳۶۱ به شماره ۱۷ در فهرست میراث فرهنگی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ثبت شد.

این یادمان در بخش فتح المبین شهرستان شوش در استان خوزستان و دهستان سرخه و در پنج کیلومتری پل شهید ناجیان واقع شده است.

در عملیات غرورآفرین فتح المبین که دوم فروردین سال ۱۳۶۱ با رمز یا زهرا(س) در غرب شوش و دزفول انجام و نیروهای متجاوز بعثی عراق از مناطق اشغالی عقب رانده شدند.

منطقه عملیاتی فتح المبین در تمام ایام سال به ویژه ایام نوروز میزبان کاروان‌های راهیان نور از سراسر کشور است.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار