تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۲
کد خبر: ۳۲۶۵۳۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان در منطقه آزاد اروند

رئیس هیات کشتی منطقه آزاد اروند از برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان کشور در این منطقه خبر داد.

 رئیس هیات کشتی منطقه آزاد اروند از برگزاری اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان کشور در این منطقه خبر داد.

امید وزیری‌پور در گفت و گو با ایسنا، اظهار کرد: اردوی تیم ملی کشتی فرنگی جوانان از یکم تا دهم اسفندماه به میزبانی منطقه آزاد اروند و در شهرستان آبادان برگزار خواهد شد.

وی افزود: این اردو با همکاری و مشارکت شرکت پالایش نفت آبادان، سازمان منطقه آزاد اروند، هیات کشتی منطقه آزاد اروند، اداره ورزش و جوانان و فرمانداری آبادان برگزار می‌شود و ملی‌پوشان جوان کشتی فرنگی کشور در این مدت تمرینات آماده‌سازی خود را در منطقه دنبال خواهند کرد.

وزیری‌پور در ادامه خاطرنشان کرد: برگزاری اردوی تیم ملی در منطقه آزاد اروند در راستای توسعه زیرساخت‌های کشتی، ارتقای سطح فنی ورزشکاران و تقویت جایگاه این منطقه در میزبانی رویدادهای ملی انجام می‌شود.

مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار